{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dartmoor Anc-Neu-Kao [Min part] 2007

921 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lærke R
Kvinde | 21 år | Oprettet: 11. apr 2014


Dartmoor Anc-Neu-Kao

Fødselsår:
2007
Højde:
120-125
Temperament
En sød rolig hest, men som engang imellem elsker lidt tå tramperi-_- og kan være ude på ballade (:
Gangarter
Skridt: Rolig og god at sidde i.
Trav: Bumbene og ret svær at sidde i.
Galop: Fin galop store skridt god at sidde i.
Stævner
Jeg Springer satser på at komme til stævne i år :)
Stamtavle
Far: Oak Tree Play Wath Me.
Farfar: Cawsand Thunder.
Olde far: Hannaford Lucifor.
Farmor: Oak Tree Play again.
Fars fars mor: Cawsand sundex.

Mor: Anc Neu Fea.
Morfar: Anc Neu Ami.
Mors far far: Mc Kenzie
Mors fars mor: Sebina.
Mors mors far: Jesper.
Mors mors mor: Susan.
Køn
Hingst.. (:
Bemærkninger
Jeg har ikk redet Kao lang tid, men han er rigtig sød og elsker at ride stærkt på galop banen. Kao er en kæle hest som også kan finde på at være lidt fræk.
Mig og Kao er sammen ved at lære at springe 20-30 cm. Og man ved hvornår Kao ikke gider mere så rider han direkte ind i springet og vælter alt :).
Kao er en rigtig sød dressur hest men har nogle granser som fx at lave bukke spring når man skifter galoppen fra den ene volde til den anden volde.

Selvom Kao er en sød hest, har han også en sød halvbror (balou) som er en min ride veninde Jessieca rider .De er også nogle tøsse drenge en gang imellem, FX der er en å ved galop banen og hvergang vi skal over den tør de ikke træde i vandet så i stedet springer de over å'en.

Det sjove er med de to er for det første at de er to hingste og har kendt hinanden siden de var 1 år gammelt, så de kan gå 15 cm fra hinanden med rytter på. Det andet der er lidt sjovt er at da Kao og Balou blev redet til, var Kao den frække og Balou var meget rolig. I dag er Balou den frække og Kao er ikke helt artig men meget kælen og sød.

Jeg er blevet meget glad for at komme der ud hvor jeg er kommet hen. Vi må stort set alt tage til stranden,tage i skoven og gå stort set hvor vi vil. så pas på måske står jeg i din baghave i morgen :).

Mig og Kao har været meget igennem selvom jeg ikke har redet ham så længe. Jeg har fx sprunget, redet galop på galop banen,redet uden sadel ,lege fange leg OSV. Og vores tid sammen er lige begyndt, og nu skal Jessieca mig (Lærke) Kao og Balou bare fyrre den max af.

Jeg elsker Kao han er den dejligste hingst og den bedste jeg nogensinde har redet, jeg håber jeg skal ride ham i lang tid i nu.


JEG ELSKER KAO !!!
Min smukke hingst. :D

{Min part}
Kommentér på:
Dartmoor Anc-Neu-Kao
Annonce