{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anglo Araber (AA) Natasja [Himmelhest] 1989

846 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mathilde K
Kvinde | 22 år | Oprettet: 5. apr 2013


Anglo Araber (AA) Natasja

Fødselsår:
1989
Højde:
150 cm høj
Temperament
Natasja kan godt lide at få en lille skridttur, men hun hader at blive redet i et ridehus. Hvis Elgur forlader hende så bliver hun ked af det, og løber rundt på folden.
Gangarter
Når Natasja skridter bliver det som at ride på en gyngehest, fordi hun har lidt stive ben. I traven kan man ikke letridning, fordi hun hopper op ned. Galoppen er værre end traven, fordi hun galopere bare stærkt, og hvis det ikke går stærkt hopper hun.
Stævner
Rider ikke stævne på hende, fordi hun gammel og hun ikke gider, hun stopper bare op på midten og gider ikke gå frem eller tilbage.
Stamtavle
Hendes mor var ( Narnia) , hendes mormor( Birma) hende havde min mor da hun 14 år gammel, som hun købt af sine konfirmation penge.
Natasja's far ved jeg ikke lige hvem er?
Køn
Hun er en ( hoppe), fordi hvis nogle vallakker kom for tæt så bliver hun til en hoppe.
Bemærkninger
Hun er hvid, og holder sig meget godt, mange mennesker har spurgt om hvor gammel hun er?, og så når man svare" 25 år gammel", siger de bare" hold da op, hvor ser hun godt ud i den alder". Hun har nogle ar omkring på kroppen, fordi da hun var mindre løb hun ind i et pigtrådshegn, og fik en dyb flænge på det ene bagben, nede ved koden.
Kommentér på:
Anglo Araber (AA) Natasja
Annonce