{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Højbo's Surprice [Tidl. hest] 2006

5.007 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Simone Vogt .
Kvinde | 30 år | Oprettet: 30. mar 2006


Anden særlig race Højbo's Surprice

Fødselsår:
2006
Højde:
ca. 125-130 lige nu, hun bliver en stor dame :P
Temperament
Hun er bare SÅ fantastisk sød, hun kommer lige så snart man viser sig på marken,så skal hun lige hen og tygge lidt i ens hænder, hun har været i hænder hver dag fra første dag så hun er bare en snakke basse..
Gangarter
huSuper flotte gangarter, især traven skal fremhæves. lidt over middel.
Stævner
nej, men det kommer vel med tiden.
Stamtavle
Det har hun ikke nej, vi har ingen anelse om hvem hendes far er, men hendes mor er hvert fald Lauge's Candyfloss.
Køn
En dejlig lille og KØN hoppe.
Bemærkninger
Surprice's mor, Candy, var sendt til berider. Men lørdag morgen blev jeg ringet op. Hun havde åbentbart folet. jeg fik Candy for 6 måneder siden hvor hun jo åbentbart var næsten 5 måneder henne, uden at det kunne ses. Men vi fik Dem begge to godt hjem i søndags. I dag har de fået lov at komme og frese lidt, og tro mig, hun løber bare størkt, hun har et meget araber-præget hoved,hals. og øre, og hun skjuler det heller ikke ret godt i selve kroppen, hvem ved om hendes far måske er fuldblods araber? Hvis der er nogen som ved hvilke hingste Candy evt. er blevet drægtig med i november 2005 vil jeg meget gerne høre fra jer. Men lille Surprice er en dejlig skøn hest som jeg er utroglig glad for<3<3<3<3333 Der

D. 27.12.06 Price har haft dyrelæge idag, den sidste uge er hun blevet lidt snottet, hun er efterhånden ved at være 2 mdr. og 7 dage :) Dyrelægen gav hende en sprøjte som hun bare stod hel stille og tog imod, min dygtige hest<3 nu skal jeg i 4 dage give hende noget pasta gennem munden og så skulle det gerne være overstået <3<3<3<3<3<3<3<3<3
Og hver gang jeg giver hende det står hun bare stillle og rogligt og glor, hun er bare perfekt.

surprice er bare så sød og dejlig, selv de små børn kan snakke med hende uden hun siger noget til det, hun elsker at blive striglet og hun er ved at lære at løfte hove.

Hun tager det hele i stiv arm, det er bare perfekt, jeg er Så glad for hende.


Så er Surprice solgt, hun blev hentet 1.juli, det var en meget meget trist dag ! Det tog 10 min. max at få hende læsset, det var bare så flot ! Jeg kommer virkelig virkelig til at savne hende ! Men hun tog bare det hele så flot !

Nu har jeg været nede og besøge hende, hun har det rigtig godt, hun går sammen med en lille shetter blanding på 1 år, og de hygger sig virkeligt ! Det er jeg så glad for ! Og jeg glæder mig allerede til næste gang jeg skal ned og besøge hende !
Kommentér på:
Anden særlig race Højbo's Surprice
Annonce