{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Herkules [Min part] 1997

1.112 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

katharina k
Kvinde | 30 år | Oprettet: 25. sep 2006


Anden særlig race Herkules

Fødselsår:
1997
Højde:
Ca. 150 cm
Temperament
Fra jorden er han super cool, du kan nærmest kravle rundt på ham som du vil. I dressuren er han dejlig, god grund drift uden han bliver svær. I spring er han meget fremad gående, nærmest en lille tromle nogle gange, det arbejdes der på. Har redet en jagt på ham, og han var helt tændt, der var ikke rigtig noget der kunne holde ham tilbage :)

Der vil løbende komme flere opdateringer og billeder
Gangarter
Skridt: Dejlig skridt, skridter godt igennem.

Trav: God trav, især taget hans type i betragtning.

Galop: Lidt flad, til tider 4 taktet, dette arbejdes der på.
Stævner
Har startet baby-jagt på ham som gik over alt forventning. Regner med at starte noget dressur, evt spring på ham i fremtiden.
Stamtavle
Ved ikke hvem han er efter. Kun at han er en blanding af fjordhest og Belgier.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Til dagligt omtalt som terminator og den norske fuldblod. Hvilket meget godt beskriver ham. En lille tromle hest der gerne vil frem i verden.

Da jeg startede på ham var der ikke så meget drift i ham og han slet ikke noget balance. Dette er blevet meget bedre. Han er stille begyndt at kunne gå samlet og hans grund tempo er blevet betydeligt bedre.

Til spring er han også blevet rigtig sej. Man kan mærke forskel gang til gang man sidder på ham og han vil yde 110% for sin rytter. Han elsker at arbejde og er nok en af de mest velredet og lære nemme heste jeg nogen sinde har redet på.

Han er klart den hest jeg er nået længst med på egen hånd. En rigtig fighter man snart kommer til at kunne møde på stævne pladsen :)
Kommentér på:
Anden særlig race Herkules
Annonce