{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Cadeau [Tidl. hest] 2006

936 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

^Lisa Hansen
Kvinde | 26 år | Oprettet: 29. mar 2008


Dansk Varmblod Cadeau

Fødselsår:
2006
Højde:
Cadeau er 168 cm, rigtig fin højde.
Temperament
Han er en dejlig hest på mange måder!

Han er en hest som knytter sig meget til sin rytter. Når man kommer ud på folden, kan man være sikker på at han kommer gående eller galoperende hen til en. Han er også en hest som knytter sig meget til andre heste, og som helst ikke vil være alene.
Gangarter
Cadeau har super lækre gangarter! Både hans skridt, trav, og galop er gode. Han skal bare lige lære at bruge dem ordentligt og lære at man godt kan gå ned med nakken og gå pænt samtidig.
Stævner
Han har gået noget LB-LA i spring med forrige rytter.
Med mig har han indtil videre gået 100 cm i spring.
Vi har også været ude og starte hans første dressurstævner, som han har klaret flot.
Vi har startet 2 gange, hvor vi har startet LD1 og 2 begge gange, hvor vi har været oppe på 67%.
Begge stævner har vi vundet vores klasse.

Stamtavle
Far: LEANDRO

Mor: ACANTHI FOLDAGER

Morfar: AKINOS

Osv..
Køn
Vallak
Bemærkninger
Det er faktisk ret sjovt sådan at Cadeau og jeg blev sat sammen.

Jeg var på mit 2. sidste ponyår, når min storesøster skulle ud og kigge på heste. Jeg var ikke med ude og kigge da hun prøvede, men hun kom hjem og fortalte om denne søde vallak på 6 år. Jeg var dog ikke så interesseret da jeg jo havde mine 2 ponyer. Min søster fik ham hjem i efteråret 2012, og arbejdet gik igang.

I starten af 2013, stoppede hun med at ride, da interessen bare ikke var der mere. Derefter begyndte jeg stille og roligt at begynde at ride ham. Han var den første hest jeg red, og han havde simpelthen ingen viden om dressur. Det blev derfor en lidt for stor kamp for mig at lære ham, så han røg ned til min underviser Michelle Krogsgaard i en måneds tid, hvor hun ikke lavede andet end at ride dressur på ham. Jeg fik ham derefter hjem igen og begyndte selv at arbejde med ham.

Jeg har nu haft Cadeau i et år. Vi har haft en masse opture, og nedture sammen, og har begge vigtigst af alt, lært en masse! Vi har sprunget baner på 135 til spring træning op til flere gange og er stadig igang med at prøve at forstå hinanden i dressuren. I springningen tror jeg aldrig jeg har haft en sødere hest. Jeg kan ride helt forkert til et spring, hvor afstanden er helt l***, men jeg kan altid være sikker på at vi alligevel kommer over. Cadeau har en super ærlig hest i springningen som hjælper sin rytter så meget han overhovedet kan! Han har også kæmpe kapacitet.

I stald og i hverdagen er Cadeau verdens sødeste og rareste hest. Han er super nem at have med at gøre. Han er en rigtig charmetrold, som elsker at bliver nusset og få opmærksomhed. Han er også meget nysgerrig, som er super dejligt.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Cadeau
Annonce