{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hannoveraner Cool Man (Fernando) *Solgt & savnet* [Tidl. hest] 2003

1.166 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

signe s
Kvinde | 23 år | Oprettet: 5. nov 2011


Hannoveraner Cool Man (Fernando) *Solgt & savnet*

Fødselsår:
2003
Højde:
170 cm. :)
Temperament
Fernando er en hest med et stort temperament, han kan godt løbe lidt stærkt en gang imellem, men er han 100 % styrbar. Han kigger ret meget når han kommer udenfor eller ind i ridehuset. Han vrinsker nogen gange. Når man lige er kommet op på ham vil han ikke stå stille så man skal helst spænde gjord og rette stigbøjler inden man hopper op.
Han kan nemt blive forskrækket hvis nogle f.eks. rejser sig på tilskuerpladserne eller vifter med et tæppe, men han laver kun et lille stejl til siden og kigger men han kommer altid videre.
Han er ikke så glad hvis han ser de andre heste gå ind i ridehuset uden ham, så bliver han lidt vild inde i boksen.
Han opfører sig ikke altid som en på 10 år.. Han er stadig en lille dreng der godt kan lide at lave nogle små numre ;)
Gangarter
Alle hans gangarter er virkelig fantastiske!
Skridt: Over middel - Fremgåede, uden at blive for hurtig. Han løfter bene godt.
Trav: Over middel - Kan både være hurtig men stadig samlet, men også langsom og samlet. Hans trav er meget stor og rumlig. Man skal lige vænne sig til den. Den er god at sidde i når man kender den.
Galop: Over middel - stor, fremgåede og rumlig. Men han har det med at sætte i forkert galop...
Stævner
Ingen endnu. :-)
Stamtavle
Har den desværre ikke da han er rideskolehest.
Køn
En super køn vallak! ;)
Bemærkninger
Cool Man, omdøbt Fernando kom på rideskolen d.14/4 - 2014 ca. kl.15.30.
Hans rigtige navn er Cool Man men da han kom havde vi ikke hans pairer og pas. Og da jeg kiggede på ham første gang så vidste jeg bare at det var en Fernando! Så jeg fik overtalt min ridelærer til at han kunne hedde Fernando.
Min ridelærer sagde at jeg skulle gå ind og sadle ham op lige da han var kommet, jeg var meget spændt på det!
Jeg var jo den første der skulle ride ham, men jeg kom op og jeg blev hurtigt forelsket i ham! Han er lige den type hest som jeg har ventet på.
Jeg red ham igen om aften d.14/4 - 2014 og jeg var allerede tryg ved ham.
I dag (d.15/4 - 2014) har jeg kendt ham i 2 dage og redet han 4 gange og sprunget på ham 2 gange! Han er virkelig en drøm.
Han er hest der hurtig knytter sig til mennesker, så man kan hurtigt få et stærkt bånd med ham på kort tid, jeg kan mærke at han også allerede er tryg ved mig.
Han er meget tynd og mangler mange muskler men det skal vi nok hurtigt få rettet op på. Han har mange ar på sin krop vi ved ikke hvorfor, men vi tænker at det må havde været andre heste. Han fik et stort sår i trailer fordi han stod inderst og sparkede, men det er blevet bedre!
Han er rigtig dygtig og kan virkelig det der med dressur! Man skal dog bare ride med meget blid hånd og bruge stemmen en del. Han kan nogle gange finde på at stoppe op og bare stå dog mest hvis man skridter. Men han kommer hurtig videre. :-)
Han vil meget gerne gå ned med hoved i galopen så når man skal springe skal man lige sørge for at få hans hoved op ;)
Jeg er virkelig glad for ham og jeg håber inderligt at han får lov til at blive!

D.29/4-14 - Jeg red dressur på ham, han var super sød, og søgte godt frem og ned.

Når vi står inde i boksen og han ikke har grime på, så bider han altid i den og smider og svinger rundt med den. Og hvis jeg går ud af i boksen smider han den altid med ud:P
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Nu er vores eventyr desværre slut. D.30/4-14 kl.15.30 mistede jeg en helt speciel ven. Han betød rigtig meget selvom jeg kun nåede at kende ham i 17 dage... Aldrig har jeg grædt fordi jeg mistede en hest.. Men du, du fik mig til at græde. At skulle trække dig hen til traileren var hårdt men den lille ting betød bare så meget. Jeg vil aldrig glemme vores minder vi har fået på så kort tid!
I hjertet gemt, og aldrig glemt <3
Vi ses Fernando.

Kommentér på:
Hannoveraner Cool Man (Fernando) *Solgt & savnet*
Annonce