{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Sanddallunds Iroy 2010

2.800 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Michela Ø
Kvinde | 29 år | Oprettet: 27. mar 2014


Oldenborg Sanddallunds Iroy

Fødselsår:
2010
Højde:
Han er 168.
Temperament
Han er et super godt temperament, han er sød og cool!
Han er stille og rolig og er ikke typen der går amok over ingenting, jeg har aldrig oplevet så rolig en 4 års hest, som ikke er redet specielt meget, han er så god i sit hoved, og vil kun det bedste for sin rytter!
Gangarter
Han har 3 rigtig gode gangarter, hvor skridten er den "dårligste" uden at være dårlig, han har en god taktfast trav, og en fantastisk "op ad bakke galop" med god spring i.
Stævner
Vi var til stævne den 25 okt 2014 hvilket var han første stævne.
LC2 70% Nr 2
LC3 67,65% Nr 4
Stamtavle
Mor: Tobøl Tiffany
Far: Ibisco XX
Morfar: Laban Agerbo
Farfar: Royal Solo

Køn
vallak.
Bemærkninger
Iroy er en smuk og dejlig vallak, han er nem at have med at gøre, og han gør faktisk alt hvad man ber ham om, han er stille og roligt, og der er ikke noget ondsindet i ham overhovedet! Jeg har ikke haft ham ret længe, men er allerede blevet helt vildt glad for ham, og er sikker på at jeg får mange rigtig gode år sammen med ham! Allerede de gange jeg har redet ham, kan jeg se fremskridt, så det skal nok blive rigtig godt! Jeg er ikke i tvivl om at vi nok skal nå rigtig langt sammen, for han er så samarbejdsvillig og ridelig så det er bare endnu nemmere at have med at gøre. Han har kun været redet udenfor af tidligere ejer, og har derfor aldrig været inde i en ride hal, da jeg så fik ham red jeg ham i hallen og han var bare så sød og nem, han kiggede selvfølgelig lidt, men eller var der intet at komme efter! Jeg har ikke så meget mere at skrive om endnu, da jeg jo lige har fået ham, men der skal nok komme mere tekst senere hen! :-)
Kommentér på:
Oldenborg Sanddallunds Iroy
Annonce