{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Capacity cherinn 2004

758 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sara Loft Jensen
Kvinde | 29 år | Oprettet: 13. jul 2005


Dansk Varmblod Capacity cherinn

Fødselsår:
2004
Højde:
164 cm
Temperament
hun har et meget stort temperament. hun skal helst bestemme på både fold og stald, men heldigvis uden at være ond mod de andre heste. hun er meget stædig, så er der noget hun ikke lige gider, får man hende som regel heller ikke til det.
Gangarter
hendes gangarter er omkring middel. dog er der lidt girafgang i skridten, når hun bliver lidt for ivrig. man er vel ikke springhest for ingenting.
Stævner
inden jeg købte hende for 2 år siden, havde hun ikke rigtig gået nogen stævner. nu går hun en masse distrikt og landstævner med mig på LA niveau lige nu :)
Stamtavle
Far:
Quarnak de longpre
Farfar:
Voltaire
Farmor:
Calypso du roc
Farmors far:
Galoubet a
Farmors mor:
Source d'espoir
Mor:
Cheri-wunder
Morfar:
Ramir
Mormor:
Hera-wunder
Mormors far:
Lorbas
Mormors mor:
Harmonia


Køn
Hoppe
Bemærkninger
Cherinn er en skøn hoppe. Hun er lidt speciel, og har nogle særheder. Da jeg købte hende, ville hun under ingen omstændigheder på fold med dækken på, men når man er konkurrence hest, skal man bare have dækken på om vinteren. Nu er hun heldigvis ligeglad med at gå med dækkener, dog SKAL der være fleece i dækkenet, før hun accepterer det ;)
Hun er meget stædig, og er der noget hun ikke vil, får man hende heller ikke til det uden kamp. Nogle dage går hun fx direkte i trailer, andre gange vil hun under ingen omstændigheder derop.

Ellers er hun en fantastisk hest, som er meget snakkesalig. Hun er en fantastisk hest på springbanen, og er glad for at arbejde.
Kunne ikke have fundet et bedre match til mig :)
Kommentér på:
Dansk Varmblod Capacity cherinn
Annonce