{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Safia 2003

523 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Fedkoala
Kvinde | 27 år | Oprettet: 6. maj 2013


Anden særlig race Safia

Fødselsår:
2003
Højde:
Ca. 130 cm.
Temperament
Safia er generelt meget rolig, undtagen hvis der kommer cyklister, men det arbejder vi på. Hun er også meget nysgerrig overfor nye ting, men tager det som regel helt roligt, hvis der er nogle ting hun ikke er vant til.
Safia er tit ikke ret let at håndtere, da hun nogle gange kan være meget "stædig", tror dog det er fordi hun nogle gange bliver forvirret. Det kan nogle gange blive for meget for hende, hvis der sker flere ting på en gang. Dette er dog blevet bedre med tiden, og hun er utrolig lærenem.
Gangarter
Skridt: Dejlig rolig.
Trav: Tager meget små skridt.
Galop: Lille men fin.
Tölt: Meget fremadgående, meget energisk.
Stævner
Hun har ikke gået stævner og kommer heller ikke til det.
Stamtavle
Ukendt, hun er en islænder-blanding med 3/4 islænder og resten ukendt ifølge gamle ejer.
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Jeg købte Safia d. 9. februar 2014, så jeg har haft hende i 5 år nu.

Safia er min første pony, og hun er en udfordring nogle gange.
Da jeg købte hende kunne hun godt få løftet hove og rides, men intet at råbe hurra for, nu har hun haft en part som er kommet 1 gang i ugen, så hun er blevet meget mere ridelig. Det tog megen kamp, da hun mener hun skal bestemme, når vi er færdige.
Da jeg købte hende var hun utrolig tynd, nu er hun dog kommet i meget, meget fin stand og vi arbejder nu på at hun bliver slank og kommer i god form.

Dengang jeg fik hende, havde jeg store problemer med at have hende på staldgangen, hun var heller ikke ret god til at blive striglet eller få renset hove. Dette er hun blevet meget bedre til nu, hun står stille på staldgangen, kan fint strigles og få renset hove.
Den største forandring med hende er nok at hun efterhånden ser pænere og pænere ud ifht dengang jeg fik hende. Nu skal hun dog tabe sig. Hendes pels er fin og blank og hun trives med flokken hun er i nu.

Safia er primært hygge og tur pony.

19/12-2014
Nu er det lidt over 10 måneder siden jeg fik købt den lille pons, og jeg vil sige det er gået godt fremad. Langsomt, men det går fremad.
Hun er blevet longeret en smule, blevet redet lidt og så har hun været på ture for at lære terrænet at kende, og hun tager det hele super fint.
Hun er utrolig lærenem, og forstår hurtigt "konceptet" med det meste man prøver at lære hende.
Kommentér på:
Anden særlig race Safia
Annonce