{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Cianette [Tidl. part] 2001

1.144 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Pinto Cianette

Fødselsår:
2001
Højde:
Ca. 160
Temperament
Cia er en tændt hoppe med fart over feltet, men på en positiv måde. Man kan 9/ 10 gange bruge alt hendes energi til at få arbejdet nogle gode gangarter ud af hende. Kigger ikke på noget som helst og er ro med de fleste ting. Hun er altid klar på en god galop i skoven og nyder det virkelig.
Gangarter
Utrolig selv gående og behagelige gangarter - især hendes trav som er meget flydende og dejlig at side i :-)
Stævner
Hørsholm rideklub
LC1: 76,60 %
1. plads

Min debut som hesterytter og vores første stævne sammen :-)

Holmegården
LD2: 74 %
Sløjfeklasse

Holmegården
50 cm
Fejlfri og sløjfe :)
Første springstævne og anden gang jeg springer på hende :)
Stamtavle
Far: Jonker
Mor: Madonna
Morfar: Sofus
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Cia er en hest som jeg har fået lov til at ride/ have part på af min søde veninde Amalie som ejer hende. I starten red jeg hende mest når Amalie ikke selv have tid pga hendes arbejde, men nu rider jeg hende mere som en part udover min egen pony, og har fået lov til at starte nogle stævner på hende, da min egen pony ikke gider gå i trailer længere. Mine ponyår slutter til jul og tanken med Cia var at jeg allerede nu kunne få en stille og rolig overgang til hest. Er virkelig glad og taknemlig for jeg har fået lov til alt dette af Amalie og især når Cia er sådan en dejlig hest som hun er!

Cia har jeg kun startet ganske få stævner på, da samarbejdet mellem os stadig er forholdvis nyt. Har startet hende til og med LC1, hvor vi har redet alle vores starter over 74 % og vundet alle dem som har været med placeringer og ikke har været sløjfeklasser.

Er virkelig glad for at det er Cia jeg har fået lov til at ride og have som part, og samtidig have mulig for stævner og ride min pony. Tiden må vise hvad der kommer til at ske med mig og Cia efter mine ponyår, men lige nu ser det ud til jeg kan blive ved med at ride hende helt ind til jul i hvert fald.


DER SKAL NOK KOMME FLERE BILLEDER SÅ SNART JEG FÅR TAGET NOGLE ORDENTLIGE!

Kommentér på:
Pinto Cianette
Annonce