{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Akira 2012

1.614 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sif H
Kvinde | 32 år | Oprettet: 28. okt 2011


Anden særlig race Akira

Fødselsår:
2012
Højde:
18/05-14 160 cm
24/5-15 165 cm
Temperament
Noget reserveret over for mennesker. Hun virker til at være højt oppe i flokken så jeg vil tro hun er en rigtig dame. Men det er svært at sige da jeg ikke kender hende så godt endnu, men jeg er sikker på at hun bliver helt fantastisk spænde at arbejde med :)

21/05-2014
Nu har jeg haft Akira hjemme i lidt over tre uger. Hun er ikke særlig reservert mere, hun kommer altid hen til mig på folde og vil aller helst kravle ned i lommen på mig hvis kunne få lov til dig ;)
Gangarter
Dejlige store bevægelser med høje ben løft, der kan man virkelig se lipizzaneren i hende.
Fra shire'en har hun en masser power i sine bevægelser og man er ikke i tvivl om at der kommer en hest som kan flytte sig.
Stævner
Ingen
Stamtavle
Far: Siglavy Zambezie - Lipizzaner
Mor: Kær's Ekko - Shire

Kær's Ekko Stamtavle
https://dub110.mail.live.com/mail/ViewOfficePreview.aspx?messageid=mgRzDSScrV4xGsvwAhWtmfAA2&folderid=flinbox&attindex=0&cp=-1&attdepth=0&n=8157845
Køn
En køn Hoppe
Bemærkninger
Jeg købte Akira November 2013, hvor hun har stået ved tidligere ejer her ind til maj hvor at jeg få hende hjem - Glæder mig :D
I løbet af vinteren har jeg været nede og besøge hende nogle gange, men hun har ikke været så snaksalig ude på folden da hun er meget reserveret over for "fremmede" mennesker. Hun er ikke umulig at komme i kontakt med, men jeg tro at det vil tage noget tid før at hun har tillid til mig.
Jeg er sikker på at Akria vil blive spænde at arbejde med da hun har det tamperen som hun nu har. Jeg kan næsten ikke vente med tilridningen, men der kommer jo nok til at gå en to års tid :)

21/05-2014
Akira har været hjemme nu være hjemme i lidt over tre uger. Hun kommer rigtigt godt ud af det med Chaplin og de er næsten ikke til at skille ad. I et forsøg på at kommer ud af folden da jeg hentet Chaplin løkkes det Akira at knække en telefonpæl som blev brugt til hjørnepæl og samtlige tråde. Hun kom heldigvis ikke noget til og frem over må hun stå i boks når jeg er ude med Chaplin, :)
_____________________________________________________________

23/07-14
Så har Akira været med som håndhest for første gang i dag. Turen gik bare så godt. Begge heste gik super fint ved siden af hinanden og sagde ingen ting til biler eller postkasser :)

08/01-15
Akira er begyndt sin træning her i Januar. Hun er stadig meget ung så det er kun jordarbejde. Indtil videre har vi trænet med berøring af farlige ting og høje lyde. Alle tinge har hun taget med alle fire ben plantet solidt på jorden og det tog hende ikke lang tid at regne de forskellige opgaver ud. :)
Kommentér på:
Anden særlig race Akira
Annonce