{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Sportspony Alladin [Tidl. hest] 1996

846 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Hollandsk Sportspony Alladin

Fødselsår:
1996
Højde:
149 cm - med sko. Dejlig max. 1´er
Temperament
Alladin har et fantastisk temperement. Han er utrolig rolig og let omgængelig på staldgang, fold, under rytter, i trailer, når man trækker med ham osv.
I dressuren:
Synes han måske, det er lidt småkedeligt i starten, men så snart han er blevet redet op til suget - og han kan få lov at vise sig - har han et rigtig fint tempo og en fyrighed uden lige ;)
På springbanen:
Synes han, at det er VILDT sjovt og vil med glæde galopere hele banen rundt. Der er dog kommet mere kontrol over det nu, og han kan springe ordentligt med stadig den samme glæde :)
I terrænet:
Hold da op.. Hvor skal jeg starte.. Det går stærkt, MEGET stærkt, Alladin er fuldstændig syg med det og kan vitterligt slet ikke lade være med at løbe.. Vi arbejder stadig på at holde ham lidt mere under kontrol..
Ellers er han super dygtig og har et perfekt temperement som militaryhest.
Gangarter
Skridt: Hans skridt er en anelse under tempo, hvis man ikke får lidt gang i ham.
Trav: Han har en dejlig trav, stor og rund - meget karakteristisk arabertrav.
Galop: Han har en fantastisk galop, hverken for stor og hestet eller smålig. Helt perfekt - og dejlig at sidde i.
Stævner
Kommer senere. Men indtil videre har vi startet en del militarystævner i cncp80 og en del springstævner i LC og LB højde.
Stamtavle
F: Ashkar OX
M: Aphrodite

Resten kommer!
Køn
Smuk vallak.
Bemærkninger
Jeg har haft Alladin i omtrent 1 år nu, og vi er stadig igang med at finde hinanden. Men vores bånd bliver stærkere og stærkere for hver dag der går. Han er uden tvivl >>drømmeponyen<<.
Alladin er en pony der får ros uanset, hvor han kommer hen, både for hans udseende og personlighed. Han smelter simpelthen alles hjerter - inklusivt mit! Hans udseende er noget af det smukkeste jeg nogensinde har set, en sjov historie - Da jeg var mindre ønskede jeg mig altid en pinto og en rød hest. Og så fik jeg Alladin, som er rød med hvide aftegninger. Det sjove er, at han har bittesmå, hvide pletter under maven og en plet under hagen på størrelse med en 5 krone, og jeg har ladet mig fortælle, at hvis han var hoppe eller hingst, kunne han kåres under pinto - om dette passer, ved jeg dog ikke :)

Jeg prøvede ham for ja, et år siden, og allerede der, første gang jeg sad på ham, var jeg klar til at tage ham med hjem.
Anden gang jeg prøvede ham, var jeg igen helt solgt, men dog i tvivl omkring hans alder. Da han på daværende tidspunkt allerede var 17. Folk sagde nemlig til mig, at en så gammel hest aldrig ville kunne nå til tops - men hey, vi har allerede vist dem, at vi er på vej. Alladin er en hest med utrolig meget kapacitet og derfor sigter vi mod skyerne.
Der er ingen tvivl om, at han ikke er klar over, at han er alderspræsident, når han som den eneste tordner rundt på folden og leger med den yngste af hestene (der går forholdsvis en på 6,14 og 3 år på folden + Alladin) eller når han tror der er galopløb på terrænbanen og kan løbe i flere timer uden at blive træt.


Der vil selvfølgelig blive fulgt op på historien om ham og vores oplevelser, både med tekst og billeder. Håber i kan lide det ?
Kommentér på:
Hollandsk Sportspony Alladin
Annonce