{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Mikkel [Tidl. part] 2010

617 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Linette V
Kvinde | 33 år | Oprettet: 20. dec 2011


Anden særlig race Mikkel

Fødselsår:
2010
Højde:
Han er ca 145 cm (:
Temperament
Mikkel er en bestemt lille mand (:
Han kan godt blive nervøs for nye ting, men vildeste han har gjort fordi han fik et chok var at hoppe til siden.
Gangarter
Stævner
ingen
Stamtavle
Køn
vallak ..
Bemærkninger
Mikkel er ikke min hest, men en jeg fik lov at gøre klar til tilridning og hjælpe med selve tilridningen.
Indtil videre har jeg brugt mest tid på at blive gode venner med ham, da han er lidt nervøs for nye ting (men det er de fleste heste vel). Er nu nået så langt at han kan have underlag og elastikgjord på uden at han siger noget til det.

vi arbejder lidt med longe og så har han haft hovedtøj på en gang hvilket han ikke er helt tilfreds med endnu (:
Jeg har lært at hvis kan ikke mener han skal det jeg beder ham om kan han finde på at stejle, så det er vi ved at lære at det må man ikke, og så kan han finde på at sparke ud med et forben uden grund, så det er vi også ved at lære at man ikke må.
Han er en sød pony og elsker at blive nusset.
Han er blevet rigtig god at trække med og følger mig, næsten lige meget hvor jeg går hen af.

Jeg har ikke før prøvet at gøre en hest klar til tilridning så mig og Mikkel lære det sammen (: jeg får self hjælp af en der kan hvis jeg har problemer (:

20/4-14
Tænkte at jeg lige ville ligge hovedtøj på igen selv for at se om jeg kunne. Han havde jo kun haft det på en gang før. Men jeg viste ham det. første forsøg flyttede han hoved så bidet ikke lige hest passede men så tog han det lige så fint i munden (: han gumler lidt men det er fint nok (: utrolig at han bare tager det så fint i forhold til første gang han havde det i munden (: seje lille pony (: Vi gik lidt rundt i gårdspladsen og så ud til postkassen og tilbage igen (: og den var meget farlig den post kasse ... Men er var bare super dygtig (:

21/4-14
Mikkel har nu haft saddel på for første gang og han sagde bare ingen ting til det (:
Så nu mangler vi bare snart en der vil hoppe op på ham første gang og indtil han er rimelig sikker at sidde på og så skulle han vist snart være klar (; hehe

30/4-14
Mikkel Har nu haft saddel med stigbøjler, hovedtøj med næse bånd og tøjler på, hvilket var første gang han havde det hele på, på en gang. stigbøjler havde han aldrig haft på, men han tog det bare pænt .. han sagde ingen ting til det. Jeg kan ligge lidt vægt på ham hvilket han heller ingen ting siger til (: ud over det prøvede vi at sætte longen i biddet og det reagerede han lidt på, men kun lige ved at tage hovedet op og ned en eller 2 gang og så var det over (: Så nu er ponyen snart klar til at få rytter på (: vi skal til så småt at begynde at ligge på ham...

29/5-2014
Mikkel har nu haft rytter på et par gange og tager det bare super fint .. Han har endda også haft hende på ryggen der har ham (: og hun er kun 8 (: Så han bare super dygtig den lille pony .. næste skidt er at jeg skal på og så skulle vi gerne snart i gang med noget trav mens han har rytter på (:

18/6-2014
Mikkel kan nu rides uden longe og på bane .. Der mangle dog lige lidt styring (: men det kommer stille og roligt (: jeg kan selv hoppe op og ned så nu behøves der heller ikke nogen til at holde ham der (: Han er bare så dygtig den lille pony (: og selv om han bliver bange stikker han ikke bare af. han giver måske et lille hop og traver 1 sek og stopper så igen (:

25/8-2014
Så kom der lidt ride billeder ind at bølle ponyen. Han er nu ved at have pænt meget energi. Han er dog også begyndt at drille når man rider over på ride banen. Jeg tror han bliver usikker fordi han er vant til at have en ved siden af ham og nu sidder jeg altså på ham.. Så vi gav ham martingal på.. Det går bedre og vi bruger mindre og mindre tid på at ride der over (: på banen går han bare super godt, lidt sjovt at han bøvler sådan på vej der over og så bare er så dygtig på banen..
Kommentér på:
Anden særlig race Mikkel
Annonce