{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Lykkelundens Jackpot<3 A pony [Tidl. hest] 1997

1.941 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Solveig Malmkjær!
Kvinde | 24 år | Oprettet: 4. apr 2010


Anden særlig race Lykkelundens Jackpot<3 A pony

Fødselsår:
1997
Højde:
Han er færdigmålt og FEI målt til 146 cm.
Temperament
Meget rolig anlagt! Han er så sød, stille og rolig på stald, fold osv. Når man rider ham er han bestemt også rolig, men samtidig reagere han hurtig på ben og sæde. Også derfor rider jeg ham uden spore eller pisk da han virkelig lytter hurtigt til en <3.
I spring er han en del mere tændt, og vil gerne fremad.
I alt virkelig sød, stille og rolig, det bedste temperament en pony kan have efter min mening, da han også gerne vil arbejdes med under ridning.
Gangarter
Helt almindelige, dog er hans galop meget stor og opad bakke.
Super fine gangarter <3
Stævner
Med tidl. ejer har han deltaget til de store internationale stævner og gået en del S**, han har en helt vild teknik i spring! Han lægger meget højt over!
Jeg har ikke selv startet stævner på ham endnu, eftersom han har stået stille i 4 måneder inden jeg fik ham ;-) Men det kommer!
Stamtavle
Ingen
Køn
Super dejlig vallak
Bemærkninger
Jeg fik jackpot d. 5 april 2014. <3<3 Jeg skulle have ny pony da Mistry havde stået skadet i 2 måneder pga. gigt. Vi kørte ud til Jackpot 2 uger inden jeg fik ham, for at prøve ham. Jeg vidste med det samme det skulle være ham, da kemien virkelig var god. Jeg var week. efter ude og prøve 2 andre fine ponyer, men de var ikke noget for mig. Vi fik aftalt en pris og en dato vi skulle hente Jackpot og det blev d. 5 april. En helt igennem fantastisk dag! Jackpot er en meget rutineret pony inden for springning. Han har deltaget til de store internationale stævner op til S (130 cm) Med gode resultater. Han er en pony med en stor personlighed og knytter sig meget til sin ejer.
Han er den mest kærlige pony jeg kender, selvfølgelig også Mistry ;-). Jeg glæder mig til rigtig mange lærerige år med ham! Han har den vildeste teknik når han springer! Han lægger meget højt over springene, og samtidig smækker han sine bagben meget godt op! <3

Der vil selvfølgelig komme flere billeder og tekst når jeg lærer ham bedre at kende <3
Kommentér på:
Anden særlig race Lykkelundens Jackpot<3 A pony
Annonce