{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Gørklintgårds Silvio [Tidl. hest] 2010

13.660 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Louise Dall .
Kvinde | 39 år | Oprettet: 14. nov 2005


Dansk Varmblod Gørklintgårds Silvio

Fødselsår:
2010
Højde:
165 målt som 4 års. Han tager helt sikkert et par cm. mere, så ender nok på omkring 168.
Temperament
Man finder ikke en hest med bedre sind. Af samme grund har Silvio fået lov at være hingst - man mærker det simpelthen ikke på ham. Han er kærlig, ærlig og sød. Bedre hest får man simpelthen ikke. Han er så tillidsfuld, og det eneste der har bragt ham ud af fatning i den tid jeg har haft ham er et stangmål :) Samtidig har han et glimt i øjet og kan sagtens tændes, men to sekunder efter er han helt nede igen. Han er fantastisk!!
Gangarter
Han er fantastisk gående!

Sublim travbevægelse!! Har dog været præget en del af vækst det sidste år, men fik fx tildelt et 9 tal som føl. Kæmpe potientiale i traven.

Skridten er taktfast og med ok overtrædning, men mere smidighed kunne ønskes. Håber det kommer når han er vokset helt færdig. Tendensen er ihvertfald god.

Galoppen er stor, smidig og op ad bakke, men det samme her gælder at han det sidste års tid har været præget af vækst, men det kommer helt sikkert igen.

Silvio er en hest som tager tid. Han ser pt ikke ud af så meget, men jeg tænker at han i 2015, som 5 års, gerne skulle begynde at blive stærkere og kunne bære de gangarter han har. Smidigheden mangler også, men jeg ved det nok skal komme med den rette træning :)
Stævner
Så har Silvio været til egnethedstest med Dorthe Rohmann som rytter. Han klarede det over al forventning og endte som 1. uplaceret med 8,00 samlet. 8 i skridt, trav og galop, og 8 i ridelighed og kapacitet. Det er et fint resultat, taget i betragtning at han kun har været redet i halvanden måned to gange om ugen - jeg er så stolt af ham :) Video kan ses her: https://www.youtube.com/watch?v=wK_CAzL7yP8

Silvio og jeg har også været til vores første stævne sammen. Vi red en lc klasse (lc1) fordi jeg gerne lige ville mærke hvordan han var at have med i byen. Det viste sig til at være et godt valg, for der var godt nok krudt bagi. Vi kom nogenlunde rundt, men han var meget spændt og krummede ryggen, så regnede ikke med det store. Vi endte dog på over 68% og vandt klassen. Nu glæder vi os til at debutere i la'erne her i 2015.

Davinde Rideklub C-Stævne
La1 - SIlvio synes dommertårne og mudder på banen var farligt - 63,?%
La2 - Lidt bedre, men banen var stadig farlig - 63,?%
La2 (Dressurens Venner Cup) - Han var altså lidt træls. 60,?%

HRS D-stævne
La1 Sløjfedressur - 65,64%. Han var slet ikke med mig.
La2 - 67,24% og en 2. plads.
Stamtavle
Far: Sunny-Boy. Sunny-Boy er hingsten med den guldrandede afstamning, hvor stempelhingstene simpelthen står i kø! Sandro Hit, Donnerhall, Pik Bube - alle hingste der har leveret prominente rideheste og avlsdyr. Det samme gør Sunny-Boy! Sunny-Boy er garant for godt eksteriør, gode grundgangarter, super temperament og en uovertruffen ridelighed!

Mor: Gørklintgårds Greta - Udtaget til landsfinalen for 2-års hopper og placerede sig blandt de seks bedste.

Morfar: Blue Hors Don Schufro - han behøver vist ingen nærmere præsentation :)

Mormor: Gørklintgårds Grenada. ERDH - Har blandt andet datteren Gaya, som har taget titlen som Årets 2-års Hoppe i Dansk Varmblod og senere blevet kåret med bronzemedalje.
Køn
Vallak. Kastreret d. 2. juni 2015.
Bemærkninger
Silvio er min drømmehest. Han er hesten som jeg aldrig havde turdet tro på eksisterede og som skulle blive min. Han er alt hvad jeg ønsker i en hest. Gudesmuk, fantastisk velgående og har det bedste sind en hest kan have. Silvio er ham som gør mig glad på en regnvejrsdag og som altid kan få smilet frem på mine læber. Han er ganske enkelt unik og fantastisk! Jeg elsker ham!
Kommentér på:
Dansk Varmblod Gørklintgårds Silvio
Annonce