{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Grande Benjamin O'nalli. [Himmelhest] 1993

7.669 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nina og Plet hesten
Kvinde | 42 år | Oprettet: 23. maj 2004


Anden særlig race Grande Benjamin O'nalli.

Fødselsår:
1993
Højde:
1,60 stg
Temperament
Varm da han er araber blanding. Men utrolig kælen over for mig men han kan ikke lide fremmede mennesker..

Ikke en hest man bare kan gå hen og klappe, med mindre jeg er der.. Men når han lære folk at kende og acceptere dem er han utrolig kærlig.. Han er "damp" så han er meget voldsom i hans bevægelser..

Gangarter
Middel
Stævner
Spring. 1 første plads og en anden plads lx og ld. Forhindrings løb 1 plads.
Vi er ikke lige dem der gider til stævne med mindre det bare er sådan noget kun for sjov stævne der hvor han står.
Stamtavle
Mor: Super girl
Far: Lukas
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Helt mørk brun mest sort. Sok på vbb og hvide hår på begge fb, lille stjerne i panden.


Jeg har haft ham i 11år og han er min lille baby.. Han elsker mad og man kan lige tænke på at nærme sig boksen når han får mad hvis ikke det er mig der gør det.. Boksen er hans territorium og andre kan ikke gå derind nogle gange om morgenen gider han ikke ud på mark og bakker bare hvis boks lågen bliver åbnet, så skal man bare lade ham være ellers bliver der ballade..

Han er meget beskyttende og passer på hvis andre heste nærmer sig mig og dem han er knyttet til.. Han vil gerne lege når man er i hallen med ham og det kan gå vildt for sig men vi synes begge det er sjovt at lege med hinanden..

Grande er lidt af en enspænder og gider ikke rigtig andre heste med mindre de lader ham være og de fleste heste han har gået med har fået skader pga ham.. Han vil helst gå for sig selv og hygge.. Han er vist lidt af det man kalder slags bror..Han tænker meget over ting og han er meget udspekuleret..

Nogle gange kan man virkelig se hvad han tænker og det kan faktisk være meget sjov nogle gange.. I stalden er han en rigtig bisse, han elsker og drille dem han ved er bange for ham.. Han bakker ud efter dem og kan godt lette ben efter dem eller forsøge og sætte tand sættet i folk, men hvis jeg er der gør han det ikke og heller ikke hvis han står på stald gangen og kan høre mig.. Men over for mig er han en rigtig kæle dække, elsker at nusse og skubbe til mig.. Han er rigtig god til at mysse og nogle gange er man helt sort i hovedet efter sådan en god mys..

Virkelig en hest med sine egne meninger og holdninger.. Ikke en hest man kan tvinge til noget med mindre han selv er med på ideen...

D. 9/2-2006...

Efter lang tids halthed og sygdom har min elskede hest endelig fået fred....

Tak for 11 gode år, du vil altid være elsket og savnet....

Jeg er borte nu, og du kan ikke længere se ind i mine øjne, eller røre ved min pels. Jeg glemmer ikke de sidste sekunder vi havde sammen, hvor du sad ved min side, hviskede mig i mine bamsede store øre, fortalte hvor højt du elskede mig, fortalte mig at jeg ikke skulle være bange og at i himlen var der ingen smerte, at jeg kunne være fri og at du elskede mig så højt så højt og at vi lovede mig vi ses igen en dag...


Jeg vågende op på en mark, mærkede varmen i min krop, smerten i mit ben var væk. Men hvor var du henne ? Jeg blev rolig da jeg tænkte på dine sidste ord. Jeg skulle ikke være bange, og vi ses igen en dag.
Jeg ville vente trofast på dig til du kommer. Jeg ville vente for evigt, bare vi ses igen.
Jeg har ingen smerte , jeg er fri som en fugl, mine ben fungere fint, jeg kan bevæge mig uden smerte. Hvis jeg kunne ville jeg løbe ned og nusse dig med min mule for at sige tak. Jeg savner dine varme hænder, din stemme, når du nussede mig, snakkede til mig og fortalte mig hvor smuk jeg var. Jeg savner dig så inderligt, og jeg ved det er gengældt. Vi havde noget sammen ingen andre havde. Når du børstede mig kunne jeg mærke din kærlighed til mig, langt ind i mit hjerte. Her ligger den stadig og varmer.

Når du tænker på mig kan jeg mærke det. Løber ud over klippen og kigger ned på dig. Du kigger op, ser mig som en stjerne på himlen ,langt oppe og smiler til mig. Jeg sender dig varme og kærlighed, mærker din sorg, lover dig at alt er i orden og jeg glæder mig til vi ses igen en dag, glæder mig til at vrinske dig i møde....



Kommentér på:
Anden særlig race Grande Benjamin O'nalli.
Annonce