{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob Romany's Hot Chokolate <3 R.I.P <3 [Himmelhest] 2004

1.127 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Marie B
Kvinde | 30 år | Oprettet: 11. jul 2008


Irish Cob Romany's Hot Chokolate <3 R.I.P <3

Fødselsår:
2004
Højde:
fin lille pony, lige grænsen til at være hest - 148
Temperament
Meget stædig, men utrolig sød og meget kærlig. Hun knytter sig ekstremt meget til sin rytter og hun kommer hver gang man kalder på hende på folden. Hun har aldrig rigtig lært så meget, så ting som at stå stille på staldgangen, få saddel på, og ride alene og generelt ting som normal trafik, en vandslange og så videre er lidt farlige. Altså hun er lidt nervøs for nye ting, men så snart jeg har vist hende tingene et par gange går hun lige ud i det og klare det bare super fint :) ! hun er lidt som en unghest i hovede, men noget af det sødeste væsen, hun kunne aldrig finde på at gøre en flue fortræd.
Gangarter
Skridt - meget langsom, hvis ikke man trykker hende frem, men ellers dejlig. super lækker fremadrift i skoven!
Trav - skøn trav! en rummelig trav, men små skridt - lidt høje benløft kan hun da også komme med :)
Galop - hendes galop er skøn, men lidt som om man sidder på en gyngehest de gange vi har galoperet da hun først er ved at lære det.
Stævner
ved tidligere ejer har hun været kåret hvor hun fik 132 point.

ved mig har vi redet stævner:

d. 27/6-2014 - Sløjfedressur på HUR, roset med hjem = red til 55%

d. 27/6-2014 - Sløjfedressur på HUR, roset med hjem = red til 53,61%

d. 9/8-2014 - Klubstævne på HUR = red til 67,22 %

d. 9/8-2014 - Klubstævne på HUR = red til 68,89 %
Stamtavle
Chokolate er født på fyn på stutteri " Romany's stabble" d. 8/5-2004.
Far: Hendes far er Aghy Ryan,som er hvid/sort broget.
Mor: Hendes mor er VM Gipsy Mama, som er brun/hvid broget.
Køn
meget meget smuk Hoppe, med stort H :)
Bemærkninger
Chokolate kom til det sted jeg stod opstaldet med min anden hest. Hun kom fra en hestehandler og skulle bruges som rideskolehest på stedet hvor jeg stod. Det varede ikke længe før de fandt ud af at hun ikke var egnet til rideskolehest. Jeg kunne ikke nænne at sådan en smuk, sød pony skulle sendes tilbage til hestehandleren. Derfor købte jeg Chokolate d. 13. marts 2014. På dette tidspunkt kunne hun intet. hun var bange for alt, jeg kunne ikke komme op på hende uden han vadede frem og tilbage og hun virkede meget nervøs og hun gik væk fra en når man kom hen til hende på folden. nu, ca. 4 måneder senere har hun allerede rykket sig meget! hun kommer så snart jeg kalder, står næsten stille hver gang jeg skal op på hende og vi har været til vores første stævne som også gik fint. hun mangler stadig at lære rigtig meget. hun har stadig lidt problemer med at forstå at man skal stå stille på staldgangen når hun skal have saddel på, og vandslangen og insektsprayen skal hun da også lige stadig vænne sig til. Men hun prøver at gøre sit bedste og jeg er sikker på at hun en dag nok skal blive en rigtig fin hest!

d. 1/8-2014 : Idag har Chokolate og jeg været i skoven helt alene for første gang! hun var så dygtig! vi mødte, gående, cykler, en hest og en farlig plastikpose, men hun var alligevel bare super dygtig! jeg havde aldrig troet at jeg allerede havde nået så langt med hende for bare en måned siden! :) på mandag kommer saddelmageren, så hun kan få en ordentlig tilpasser saddel, tirsdag for hun massør, så hendes krop bliver løsnet op og i tip top stand. på torsdag skal vi træne at hun bliver mere selvstændig og lære at møde verden på egen hånd med min horsemanshiptræner og så skal vi formentlig til stævne om fredagen! det bliver en god uge, med dejlig mange oplevelser for Chokolste :) <3
Kommentér på:
Irish Cob Romany's Hot Chokolate <3 R.I.P <3
Annonce