{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Miniature Frodo 2014

907 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Simone L
Kvinde | 26 år | Oprettet: 6. jun 2011


Miniature Frodo

Fødselsår:
2014
Højde:
Ca. 85 cm
Temperament
Rolig, lille nysgerrig, kælen fyyyr
Gangarter
Som små mini følgangarter skal være
Stævner
Nej.
Stamtavle
Mor: Bette
Far: Louis
Køn
Vallak, kastreret d. 11/5 2016
Bemærkninger
Fik denne lille skønne fyr, sammen med hans mor i går, 29 juni 2014, gratis af en vi kender. Han er født d. 16 maj 2014.
Han er min første lille babyy, og jeg er så glad, for at jeg endelig har fået ham.

OPDATERING
1/8 2015
Frodo er flokkens lille charmetrold. Havde aldrig troet at jeg kunne blive så glad for ham på så kort tid. Han har så stor en personlighed af at være så lille en hest. Han er sådan en nussetrold, og skal være med i alt.Jeg kan bestemt ikke undvære den lille fyr, han er bare guld værd.

Han var sky da jeg fik ham, og der har været mange kampe. Det har krævet utrolig meget energi og tålmodighed, da han ikke har været den nemmeste at komme i kontakt med da han mor heller ikke var særlig menneskevant.



*septemper 2014
Nu har jeg haft Frodo i snart 2 måneder, og han er lidt af en "drengerøv" ;-). Han kommer storset altid når man kommer ud på folden, dog vil han ikke rigtigt røres ved før han lige ser en an. Derefter er han en værre kælerøv. Han kan finde på at stejle op af en, bide og bruge forbenene til at "skubbe" en med.. Han er en være lille bølle, og skal altid se om han lige kan få lov ;-)
Jeg kan tydeligt mærke en forskel på hans "humør" efter både Tøsen og Shiny er kommet over og gå med Bette og Frodo. Han virker mere "glad" og kommer altid i fuld galop, hvis man rider en tur på Tøsen eller Shiny. Han skal lige se om han kan komme med :-)

*Nyt år, nye eventyr, 2015
Hvor kan jeg bare ikke beskrive hvor glad jeg er blevet for den bette fyr. Vi har haft lidt udfordringerne med at han ikke har været i hænder, og 2 koliklignende sygdomsforløb.
Heldigvis er vi kommet igennem dem, og han er blevet en så glad lille fyr. Altid klar på ballade og en nussetur. Glæder mig til en masse nye eventyr med ham.

Kommentér på:
Miniature Frodo
Annonce