{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Holstener Zi-Zi 2004

799 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Cecilie N
Kvinde | 25 år | Oprettet: 27. jun 2014


Holstener Zi-Zi

Fødselsår:
2004
Højde:
1.65cm
Temperament
Hun er MEGET frisk. Hun er opmærksom på alt hvad der sker omkring hende, og skal helst se alt hvad der sker. Hun er til tider pænt sagt, en hoppe med STORT H.
Gangarter
Skridt: Hun går meget hurtigt, men man sidder godt, og følger godt med.

Trav: Hun traver meget frem, og har lidt tindens til at løbe lidt hvis ikke man arbejder med hende eller har fat i hende.

Galop: Venstre volte er den flydende, man sider der bare. den er fantastisk!
Højre volte skal man bruge sine ben lidt mere for at sidde helt fast som man gør på venstre.
Stævner
Hun har starten en del stævner med tidligere ejer.

Men kun et enkelt med mig på Strø d.22 juni i 80 & 90cm.
Stamtavle
Zi-Zi

M: Zita MM: Kandare MF: Fantus

F: Corlando FM: Thyra FF: Cor De La Bryére
Køn
En dejlig hoppe.<3
Bemærkninger
Zi-Zi, som til daglig tale kaldes Tulle eller Zi, er en frisk og dejlig hest.

Jeg fik Zi-Zi d.11 oktober 2013.
Jeg stod på Strøby Rideklub med hende indtil Februar.

Det gik super godt med hende de første par måneder, og vi endte op på 1.20 bane lige inden jul. Lidt efter jul, begyndte hun at bukke med mig, og hvis jeg spakede til hende, rejste hun sige med mig.. Så jeg turde ikke sige noget til hende til sidst..
Da vi fik hende hjem i Februar, kunne jeg ikke ride hende selv. Jeg kunne ikke engang atge i tøjlen og dreje hende, så bukkede hun.. Så langt ud nåede vi altså, før vi kontaktede en hestevisker der kom og kiggede på hende, og det første han sagde var at '' Hun er ikke en skid følsom, hun er en stædig kælling der har for meget magt '' Så han tog en stor kamp med hende, også kunne han sætte sig op og sparke til hende og styre hende rundt i ridehuset, og skridte og trave og lave overgange. På det tidspunkt var jeg rigtig bange for at sætte mig op på hende, men han spurgte alligevel om jeg ville prøve, for det var nok lettere når han var der til at hjælpe. Det var vildt dejligt at side på hende igen! Fik både skridtet, travet og galopperet! Og siden der har jeg kunne ride hende. Vi har dog haft vores kampe hvor hun har rejst sig og ikke har ville gå frem overhoved. Det har vi stadig, men hun skal bare lige vide hvem der bestemmer igen.

På det tidspunkt hvor jeg ikke kunne ride hende, var vi ved at sælge hende.. Og det er jeg godt nok glad for at vi ikke gjorde!!

Vi er tilbage på springbanen igen! Og springer nu 100-110cm bane! Det så dejligt at tænke på at jeg har taget kampen op, og vundet den! <3


Kommentér på:
Holstener Zi-Zi
Annonce