{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Holstener Fruerholm's Adonis *For Evigt Elsket <3* [Himmelhest] 2004

4.702 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

* Joseph *
Kvinde | 40 år | Oprettet: 2. maj 2005


Holstener Fruerholm's Adonis *For Evigt Elsket <3*

Fødselsår:
2004
Højde:
Jeg købte ham til at være 168, men vi har lige målt ham, og det viser sig at han er 171
Temperament
Han er rimelig cool og sød at have med at gøre.

Men han kan dog blive opmærksom og en drengerøv.

Desuden har han en svaghed for damer, og hvis han går på mark sammen med dem, prøver han at hoppe på dem, samt dominere de vallakker, som også står der. Derfor går han i øjeblikket for sig selv, indtil han får en ny kammerat
Gangarter
God skridt
Lidt kort trav
Dejlig rummelig galop
Stævner
Så vidt jeg ved, har han ikke gået nogen stævner. Dog er han trænet i military og har været til adskillige kurser sammen med forrige ejer.

D.26/7 2014: I dag var Don og jeg til vores første stævne sammen :) Jeg har endnu ikke haft ham i 4 uger, så det var lidt et sats, og jeg meldte egentlig først til for fire dage siden. Vi besluttede os bare for at starte den mindste klasse, som var 60 cm. Men for mig, er det vildt, da jeg de sidste mange år, kun har startet 40cm, så dette var grænseoverskridende :) Don brillerede, som en stjerne og gik en 0 runde, selvom rytteren her ikke var helt vildt fantastisk :D Er så stolt over min basse mand, han var virkelig suveræn :)

D.15/8 2014 - Ladelund Rideklub: (Opvarmning ude - bane indendørs)
Så har vi været til vores andet stævne i Ladelund, hvor vi var meldt til en enkelt klasse, som var 60cm. Don var suveræn og gik en 0 runde med roset :) Vi valgte at prøve at efteranmelde i 70cm, med et kvarters varsel :D Vi har dog aldrig sprunget den højde i bane. Men vi tog det som en udfordring, og prøvede ad. Vi pillede to bomme, som begge var min fejl, men jeg var stolt over at vi kom igennem på den højde, når jeg ikke har sprunget det i 5 år :) Don opførte sig som en stjerne og var så skøn at have med :)

D.23/8 2014 - Hejlsminde: (Opvarmning ude - bane indendørs)
For tre dage siden blev jeg overtalt til at melde mig til stævne endnu engang, så i dag satte vi kurs mod Hejlsminde, hvor Don og mig skulle ride 50 og 60cm. Vi har ikke sprunget siden stævnet i Ladelund sidste fredag, og han har også fået ordnet tænder i denne uge. Derfor valgte vi kun at tage 50 og 60cm, da jeg ikke synes at vi var ordentlig forberedt. Men desværre gik tingene ikke helt som planlagt, da hende jeg skulle køre med var meget forsinket, og vi ankom derfor to minutter, før min klasse startede :-O Nåede at løbe ind og gå banen, men siden jeg havde start nummer 3 og 8, var det helt umuligt at jeg kunne nå at blive klar til de 50cm. Derfor endte det med at vi meldte om, og tog de 60 og 70cm, selvom jeg var meget nervøs og super stresset. Men Don leverede en stjerne præstation og holdt hovedet koldt, og gik 0 i begge klasser :) Han er simpelthen sådan en god dreng :) Vores første klasse gik ikke helt, som jeg havde håbet og vi havde nogle dårlige afstande, men han hjalp mig sikkert igennem. Og de 70cm gik bedre end jeg havde forventet :)

D.20/9 2014 - Bryndumdam
Efter en god spring undervisning i torsdags besluttede jeg mig for at starte stævne her i weekenden, når det nu var så tæt på :) Meldte mig til 60 og 70cm. Desværre gik det ikke helt, som jeg havde håbet på. Don var meget stresset ude til stævnet, og slog konstant med hovedet og svedte helt vildt, og var svær at styre rundt på banen. I første klasse, havde han øje for alt andet end spring. Heldigvis fik jeg ham rundt og han gik 0 fejl, selvom det virkelig ikke var en køn runde. I 70 cm, var han stadigvæk ikke faldet ned, og da han kom på banen, havde jeg virkelig problemer med at få ro på ham. De første to spring var noget af det mest ukontrollerede jeg har prøvet på ham, og han løb bare ud igennem hånden for mig, og pillede en bom på spring nummer 2. Efter det, fik jeg stoppet ham op, og sat ham lidt på plads, så vi egentlig fik en okay fin runde, og sluttede godt af. Var dog ret frustreret over Don og hans opførsel. Om det var det varme vejr eller de tusinde af heste, som var på opvarmningsbanen på en gang, ved jeg ikke. Men jeg syntes det var ret synd for ham, og jeg er ked af at, vi ikke rigtig kunne kommunikere ordentligt sammen. Men vi skal bare ud og se og opleve en masse :)
Stamtavle
Han er ren Holstener og har fine papirer

Far: Arcus
Mor: Gizeth
Farfar: Arturo
Morfar: Ragazzo

Længere ude har han også Lord og Ramiro.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Adonis er min nye hest, som jeg fik hjem i mandags (d.30/6 2014)

Han bliver til daglig kaldt for Don, eller Basse, som er hans nye kælenavn.

Siden jeg skulle sælge Athene, efter at vi ikke fungerede sammen mere, begyndte jeg forsigtigt at kigge efter ny hest. Don var den tredje hest, som jeg var oppe at se, og jeg var nær ikke taget afsted, da jeg hørte at han var military hest. Jeg var nemlig bange for at han var super frisk og ikke til at styre, da jeg ved at flere military heste godt kan være lidt tændte.

Det var dog ikke tilfældet, og Don var super sød og charmerende, da vi var oppe at kigge på ham. Han tog det hele rigtig roligt, og jeg følte mig virkelig tryg imens jeg red ham. Jeg var endda så tryg at jeg sprang et par små spring, allerede første gang jeg sad i sadlen. Noget som de fleste ved, at jeg aldrig gør, da jeg er panisk for at springe.

Efter det havde jeg virkelig svært ved at slå ham ud af hovedet, og jeg var endda ude at prøve en anden hest efter det. Men jeg kunne simpelthen ikke glemme ham, så jeg aftalte med sælger, at jeg kunne komme op og prøve ham igen, og der tog jeg mine forældre med. De var meget positive, og jeg tror min mor faktisk var ret chokeret over, at jeg turde at springe på en fremmed hest :D

Så efter andet besøg besluttede jeg mig for at det skulle være ham, og han gik igennem handelsundesøgelsen d.25/6 2014.

Don har nu været hos mig en uge, og jeg bliver mere og mere glad for ham. Han er til tider en drengerøv, og også en kylling, men jeg er ved at lære at håndtere det, og nu griner jeg for det meste af hans sjove krumspring.

Jeg har redet ham hver eneste dag, og synes allerede at der er sket store fremskridt, efter jeg er begyndt at finde knapperne på ham. Jeg har endda sprunget en enkelt dag, hvor vi nåede op på 80cm! Det er helt vildt, fordi de sidste 5 år, har jeg næsten kun sprunget omkring 40cm.

Don er ikke rigtig et dressur talent, og der skal helt bestemt arbejdes meget med ham. Men han er en god dreng, der forhåbentlig kan hjælpe mig med at være mindre nervøs, og så kan han sætte mig i gang med at springe igen, hvilket er det allervigtigste for mig :)

Er sikker på at jeg bliver rigtig glad for ham, og jeg glæder mig allerede til at tilbringe mange gode timer sammen med ham :)

.......................................

D.22/7 2014: I dag har Don og mig været til spring kursus på Østergården ved Tina Lund :) Jeg meldte mig til for at få en oplevelse og lidt gode fif til, hvad jeg skal arbejde med. Og selvom jeg virkelig havde problemer med min vejrtækning og kondi. (Sådan er det at have ligget stille med en smadret ryg i over 6 måneder) gik det godt, og jeg gennemførte. Don sprang helt fantastisk, og jeg fik at vide, at jeg havde en super sød hest. Han gik på alt, og sprang masser af fyld, så jeg er simpelthen så stolt af ham, og meget glad :)

.......................................

D.21/1 2015: Don har desværre stået skadet siden september måned, med både et dårlig ben og en dårlig ryg. Han har været adskillige forskellige behandlinger igennem med både kiropraktik, smertestillende og nye sko, for bare at nævne nogle af tingene, hvor intet desværre har hjulpet. I dag har han haft endnu et dyrlæge besøg, hvor det desværre ser ud til at det snart lakker mod enden :'( Hans halthed er blevet værre, og han kan på ingen måde rides. Så i øjeblikket er vi ved at have samtaler med dyrlægen om hvordan vi skal afslutte hans skadeperiode :( Er så ulykkelig :'(

............................................

D.17/2 2015: Kl.9.45 på denne kolde februar morgen, måtte jeg sige farvel til min smukke Don :'( <3 Efter 5 måneders skade valgte jeg at tage afsked med ham, da han aldrig ville kunne blive rask. Er fuldstændig knust, og tårerne triller imens jeg skriver dette :'(

Han var den helt perfekte hest, og jeg finder aldrig nogen som ham. Han var ikke bare smuk, men også en utrolig kærlig og intelligent dreng. I mine øjne findes der ikke nogen hest i verden, som passede bedre til mig, og jeg er så ulykkelig over at det hele skulle ende på den måde.

Min dyrlæge som har hjulpet mig igennem alt dette, var den som skulle sende ham ud på hans sidste rejse. Han fik noget beroligende, og jeg stod med hans hoved i mine hænder og krammede ham. Han kunne godt mærke på mig, at jeg var ked af det, og stod lige så stille og kiggede på mig med sine store brune øjne. Da han blev træt, sad jeg ved ham i 5 minutter og undskyldte, inden jeg tog afsked med ham.

Vi valgte at køre lige inden at han fik den sidste sprøjte, for jeg kunne simpelthen ikke holde til at se ham smide sig. Det sidste jeg så var ud af vinduet på bilen, hvor Don stod på græsset, som skulle være hans dødsleje og kiggede efter mig. Kort tid efter skrev min dyrlæge at han var sendt godt afsted.

Jeg er så ulykkelig :'( Jeg kan slet ikke forstå at han er væk. Han har været min bedste ven og jeg har stolet blindt på ham. Han var den mest fantastiske hest, og mine drømme og håb er blæst væk med vinden. Jeg vil aldrig nogensinde fortryde at jeg købte ham, selvom vi har haft så mange problemer med hans skade, for han gav mig så meget. Ikke kun som hest, men som min bedste ven og kærlighed <3

Sov sødt min smukke dreng, du vil altid eje en del af mit hjerte, som jeg aldrig giver til en anden. Du var perfekt på alle måder, og jeg vil savne dig hvert sekund du ikke er ved min side. Du fortjente at leve et langt og lykkeligt liv, og jeg er så ked af at jeg ikke kunne give dig det. For du fortjente meget mere. Denne dag vil blive et mærke i min historie, og jeg lover at ære og minde dig både på denne dag, men også alle andre dage. For du var mit et og alt, og jeg vil aldrig føle for nogen, som jeg gjorde for dig <3
Kommentér på:
Holstener Fruerholm's Adonis *For Evigt Elsket <3*
Annonce