{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Miniature Bette 2007

686 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Simone L
Kvinde | 26 år | Oprettet: 6. jun 2011


Miniature Bette

Fødselsår:
2007
Højde:
Ca. 85
Temperament
Super sød, men lidt stille. Skal lige se folk an, og man skal bruge noget tid med hende, før hun "lukker" sig op, men når hun gør er hun virkelig nysgerrig, og kælen :-) En fin lille pony, jeg er sikker på nok skal blive en god ven.
Gangarter
Små, men dog stadig meget fine.
Stævner
Ingen.
Stamtavle
Ukendt.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Tricks:
Stejle
Spanske skridt
Stå på træstubber
Bakke på kommando

Jeg fik Bette sammen med hendes føl, Frodo, den 29 juni 2014.
Hun er ca. 6-7 år gammelt. Har ikke en præcis dato fra ejer, da de ikke lige var noget hun havde styr på ;-) Hun er en super fin lille pony, med det fineste lille hoved.

OPDATERING
19/3 2016
Bette og jeg har i dag gået en laaang skøn tur i skoven sammen i det gode vejr. Jeg er så forelsket i min bette pony. Hun er simpelthen så cool og med på alt. I dag fik hun både sprunget over væltede træer i skoven, og stået på træstubber. Noget hun før i tiden slet ikke havde mod på, hvor elsker jeg bare den pony.
29/12 2015
Wauuuw Bette har fået en kæmpe plads i mit hjerte. Vi går ture sammen i skoven flere gange om ugen, hvilket hun tager så FLOT.
Hun reagere på de mindste signaler, og der er ingen tvivl om at hun nyder at komme lidt væk fra flokken.
Hun er simpelthen gået sådan under huden på mig.. Og jeg føler endelig næsten 1½ år efter at jeg fik hende at jeg er kommet ind i "varmen" hos hende. Hun er en fantastisk lille pony.

1/8 2015
Nu har jeg haft Bette i et år, og føler efterhånden at jeg mere og mere bliver "lukket" ind. Bette har mange grænser og jeg føler at folk altid har haft gået over dem. Hun er derfor utrolig svær at komme ind på, da hun ikke stoler 100 % på en. Jeg kender ikke hele Bette fortid, men dette er hvad jeg har på fornemmelsen er sket mange gange.
Hun er en meget sensitiv pony og hvis man overtræder bare en grænse mister hun tillid til en.
Hun er virkelig en projekt hest, da hun hele tiden udvikler sig på den ene eller anden måde. Hun kan til tider være svær at læse.
Fremmede kan ikke kom til hende og selv ved folk hun kender kan hun virke tvivlende.

Jeg har derfor planer om at vi skal i gang med nogle øvelser, som kan styrke vores forhold, men det har været svært at komme ordentligt i gang da hun stort set hele tiden har gået med føl.
Hun er en fantastisk mor, og klarer det så godt.. Dog kunne jeg aldrig selv finde på at avle på hende da hendes adfærd smitter af på føllene, og det kræver derfor ekstra meget energi at få deres tillid også.

Bette skal bliver her til hun en dag skal over regnbuen. Jeg vil ikke byde hende nogensinde at skulle sælges igen, da hun meget nemt vil blive misforstået og ende som kastebold.


29 august 2014
Jeg har nu haft Bette i snart 2 måneder. Jeg kan tydeligt mærke at hun er lidt en pony for sig selv. Jeg vil ikke kalde hende sky, men jeg kan tydeligt mærke, at hvis jeg ikke har været nede ved hende et par dage, og nusset hende, flygter hun når man kommer. Hun vil helst ikke i kontakt med en, og virker faktisk en smule "fornærmet". Det kan godt være en problem når man ikke kan få fat i hende, og de dage lader jeg hende bare gå væk. Jeg synes ikke at hun skal føle at hun bliver "tvunget", derimod vil jeg hellere prøve at bruge en masse tid, på at hun kontakter mig, når jeg kommer ud på folden... Desværre er tiden ikke der lige nu til det, men forhåbentligt når de kommer hjem at står :-)..

Jeg har nu haft Bette i lidt over 4 måneder. Først nu efter hun er kommet hjem føler jeg at hun først rigtigt er faldet ordentligt til. Jeg var sikker på at hun var den type pony der bare ville gå for sig selv, men de sidste par dage har hun været ekstrem kontaktsøgende og man kan gå direkte hentil hende og tage hende i grimen, hvilket ikke har været muligt før.

*2015 vejen frem
Bette er virkelig blevet en anden hest. Aldrig havde jeg troet at hun ville have så mange fremskridt på kort tid. Bette er ikke den hest jeg mødte i starten af sommeren. Hun er ikke mere den hest der søger væk fra en, og prøver at undgå kontakt. Bette er blevet så kææærlig. Hun er et snakkehoved og kommer altid med en brummen når hun ser en. Hun er så nem at komme til, og man kan ikke sætte sig ved siden af hende uden hun nærmest er ovenpå en.
Hun kender sit folk og "viser" kun sin kærlighed til en når man kommer ind i varmen hos hende. Men så er hun tilgengæld også så skøøn.

25/1 2015
Jeg har i en længere periode gået og mærket på Bettes mave som en tosset! Flere gange har jeg synes at jeg har set et spark men så heller ikke mere end det... MEN i dag gik maven helt amok! Spark på spark kunne jeg mærke og jeg kan endelig glæde mig over at der kommer en lille babyyy hest ca. slut april, start maj! Kan slet ikke få mine arme ned af glæde, både over den lille og det faktum at Bette ikke bare ligner en badebold for sjov ;))

12 april 2015
Bette har folet det smukkeste lille hoppeføl :-)
Kommentér på:
Miniature Bette
Annonce