{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Ardenner Arne [Min part] 2002

1.529 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Poca
Kvinde | 38 år | Oprettet: 14. mar 2010


Ardenner Arne

Fødselsår:
2002
Højde:
170 cm
Temperament
Stille og rolig. God til børn. Nem at håndtere både i stalden, marken og på banen. Går efter en som en hund, når man har vundet hans tillid. Han ville gøre alt for sin rytter.
Gangarter
Skridt: Middel
Trav: Middel
Galop: Middel
Stævner
Har ikke haft ham op i nogle stævner endnu, men det skal nok komme.
Stamtavle
ja efter hvad ejeren siger. Han skulle komme fra Sverige (født og opvokset der). Han har et rødt hestepas. Har spurt ejeren efter oplysninger om Arne´s stambog. Håber at jeg får disse oplysninger, så jeg kan skrive dem herinde. :)
Køn
Ja han er en skøn/flot vallak med sin egen personlighed.
Bemærkninger
Stille og rolig i stalden og på banen. Han skal rides op i dressur, så hans gang bliver noget pænere. Derudover skal han prøve sin rytter af. Det kunne jo være sjovt, at se om han kunne bestemme, synes han selv. Har haft ham i tre uger, så derfor kender jeg ham ikke så godt endnu. Der skal nok komme mere om ham, når det er jeg kender ham lidt bedre.
Både igår den 8./7. 2015 og idag den 9./7. 2015 har det været en drøm at ride på ham. Han ville ikke rigtig igang pga. varmen, men det lykkes da at få ham overtalt. Jeg red de mest basale øvelser i dressur på ham, og det tog han med stiv hov. Det var en drøm uden magtkampe af betydning. Dog havde jeg mine problemmer med at sætte ham i galop idag. Men det skal nu nok komme. Min mand har været med mig hver gang, da de offenlige transportmidler ikke er gode. Arne nyder at komme ud at ride i skoven og slå sig ud der.
D. 15./7. 2015
Arne prøver for første gang en western sadel, og det gik over alt forventning. Først inde i ridehallen og derefter en tur i skoven. Havde kun lidt problemer med ham i starten, men det gik hurtigt over. Han skulle da lige se om han kunne bestemme lidt. Vores kampe bliver mindre og mindre for hver gang. Det er dejligt at det endlig begynder, at gå den rigtige vej med de magtkampe.
Kommentér på:
Ardenner Arne
Annonce