{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Nelly *Rider [Tidl. part] 1999

811 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

MajaundIda
Kvinde | 26 år | Oprettet: 25. mar 2012


Anden særlig race Nelly *Rider

Fødselsår:
1999
Højde:
Nelly er en stor 2'er pony på ca. 140 cm
Temperament
Nelly er en meget rolig pony. Hun er sød og rar at gå til og dejlig at arbejde med. Hun har nogle ting der skal læres, men hun er heldigvis meget lærenem.
Gangarter
Hendes skridt og trav er meget middelmådige. Hun træder godt igennem, men har ikke så meget løft i hendes gangarter.
Galop skal trænes, men ellers fin.
Stævner
-
Stamtavle
Hun har ingen stamtavle, men skulle eftersigende være en blanding af en fjordhest og noget andet.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Nelly er en pony jeg har fået lov at ride her i sommerferien. Hun er blevet købt som elevhest til handicapridningen på det ridecenter, hvor jeg har min egen pony, Ida, opstaldet. Jeg skal træne hende op, så hun er klar til at blive brugt som elevpony. Hun mangler en del muskler og er ikke blevet redet særlig meget den seneste tid. Jeg red hende første gang d. 15/7 2014
Jeg blev allerede ved først blik ret vild med hende, og jeg tror det bliver lidt hårdt at jeg kun kan ride på hende i så kort tid.

Hun skal blandt andet lære at gå til rampen, blive indparkeret på striglepladsen og at stå stille.
Det er et rigtig sjovt og lærerigt arbejde for mig. Det giver god mulighed for en masse jordtræning, og hun er efter et par dage begyndt at lytte meget mere til mig, og hun fanger lynhurtigt hvad jeg vil. Men hun mangler at kunne de basale ting, som at stoppe når jeg stopper osv.

I dressuren går hun vældig fint, hun mangler styrke og noget træning til at gå i holdning hele tiden - men som sagt er hun ikke blevet redet så meget. Hun klarer det fint, og synes det er skideskægt at komme igang igen. Galoppen er svær for hende, og både hendes anspring og selve galoppen mangler en del, men det skal nok komme.
Generelt mangler hun at blive redet for benene, og har svært ved at runde sig for mine ben.

På tur går hun rolig og kigger ikke. Jeg har været på tur med hende uden andre heste, og hun er meget jordnær og har et helt perfekt sind til handicapridning.

Hun blev lige med det samme utrolig gode venner med min egen pony, og de er nu som klister. De kan ikke skilles længere. Det er hyggeligt at se. De andre heste har taget hårdt imod Nelly, men Ida har været der til at beskytte hende, så Nelly ikke vil få større knubs end dem hun allerede har fået.
Kommentér på:
Anden særlig race Nelly *Rider
Annonce