{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Al Wahed Estopa of TAS [Tidl. hest] 2004

1.410 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Cecilie Sørensen
Kvinde | 26 år | Oprettet: 12. maj 2011


Arabisk fuldblod (OX) Al Wahed Estopa of TAS

Fødselsår:
2004
Højde:
ca 160
Temperament
En rigtig araberdreng, som sagtens ved hvad araber betyder. Dog kan han også være super rolig og opføre sig pænt.
Gangarter
Skridt: Over middel
Trav: Over middel
Galop: Over middel
Stævner
Jeg har ikke startet nogle, men ejer har startet nogle distanceløb på ham.
Stamtavle
Far: Genotic
Farfar: FS Bengali
Farfarfar: Kubinec
Farfarmor: OM El Sanadiva
Farmor: OM El Gamala Estopa
Farmorfar: Estopasan
Farmormor: OM El Amira Estopa

Mor: Waga
Morfar: El Mokari
Morfarfar: El Shaklan
Morfarmor: Mohena
Mormor: Warissa
Mormorfar: Joka-Tuam
Mormormor: Wahana

Der er meget mere stamtavle, jeg har bare ikke overskuddet til at skrive den :)
Køn
Vallak
Bemærkninger
Al Wahed Estopa, også kaldt Walle, er min nye stjerne.
Han har primært været brugt til distance, hvilket han også fungerer helt fint med, da fart er hans yndlingsord, så jeg ved ikke hvor meget han har været brugt til dressur førhen. Jeg rider dog dressur ca 5 gange om ugen og en skovtur i ny og næ, hvilket han også elsker meget højt.

Walle er en utrolig intelligent hest, som på ingen måde er dum. Dog har han selvfølgelig sine særheder, men det gør ham til den han er.
Han har en utrolig personalitet, som virkelig er helt unik. Han er fuldstændig sin egen.
Som regel når jeg kommer ind i stalden eller han ser mig, vrinsker han og vil gerne snakkes med, eller bare vil have mad.

Walle har jeg store forventninger med. Han har kæmpe talent indenfor dressuren, så det er det vi primært arbejder på. Spring skulle han også være talentfuld med, men hvis ikke man hjælper ham over springet, så er man den eneste der flyver over, for han har ikke tænkt sig at hoppe over, hvis ikke han får hjælp. Tur-ridning er han endnu mere dygtig til, så det får han også et par gange om måneden.

14/8-2014
Det går simpelthen så godt med ham! Undervisningen har ledt os rigtig godt på vej. Jeg har også sprunget lidt for at øve lidt tempo, hvilket han elsker efter han har taget et par hop. Hvis man kan mærke han er ved at refusere, skal man bare snakke til ham og trykke til ham, så skal han nok komme over, om end det er sidelæns eller forlens, så skal han nok. Han er simpelthen en stjerne uden lige!
Jeg har også fået et rigtig stærkt bånd til ham nu. Han stoler meget mere på mig og tør gøre lidt mere når jeg går ved siden af ham. Han er rolig og tripper slet ikke som han gjorde i starten. Vand skal der dog stadigvæk lidt overtagelse til, så det er også et træningspunkt som skal klares. Udover at han er god til at smide sko, hvorefter han skal stå stille i et par dage, så er det ikke voldsom meget energi han har i sig efter et par dages pause. Dog kan man godt mærke når der næsten er gået en uge, så skal han lige have gang i de stive ben og genopfrisket hukommelsen :)


Walle er desværre blevet solgt.Vi havde os et hurtigt eventyr, som stoppede relativt hurtigt. Håber han har det bedre hvorend han er nu..
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Al Wahed Estopa of TAS
Annonce