{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Thyregods Prins R.I.P. 1986

1.647 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nellie T
Kvinde | 34 år | Oprettet: 18. nov 2006


Anden særlig race Thyregods Prins R.I.P.

Fødselsår:
1986
Højde:
Han er en lille skid, kun 135 høj.
Temperament
En stædig pony med en KÆMPE personlighede der ved hvad han vil og ikke vil og det betyder også at det ikke var hvem som helst der kunne ride ham.
Gangarter
3 pony gangearter.
Stævner
Da det er min søsters pony red hun ham op til LA i både dressur og spring og startede stævner i det. Men det er ved at være mange år siden nu. Han havde også kapeselitet til mere men hun måttet ikke springe højre for vores mor. mOg Han er en spring pony.

Stamtavle
Araber og welsh.
Køn
Han er en fræk vallak.
Bemærkninger
Han var en skimmel pony men til trods sin alder er han helt hvid nu.
Min mor købte Prins af Ørsted Rideklub i tidernes morgen da mig og min søster næsten lige var begyndt til ridning der oppe. Hun red ham i nogle år og min og min søster fik en dele pony fordi vi gik så meget op i heste og da vi skulle til at have en hver fik Tonie min store søster Prins og jeg fik vores dele pony.
Min søster kom langt på Prins til trods for at han ikke var en let pony at ride og at han lavede så mange kundster hele tiden, men det var også det der gør at vi elsker ham sådan.

Da min søster blev for gammel til ham overtog min mor pasningen af Prins igen og vi fik halvpart på ham, de skal jo holdes i gang de kære heste og hverken mig eller min mor havde tiden til at ride ham. Og man kan jo ikke nænde at skilde sig af med sin bedste ven.
Prins står nu sammen med min mors 2 heste og min lille pony på en gård i bode hvor ham hygger sig rigtig meget.

--------------------------------------------------------------------------

Det er med tårer i øjnen jeg må skrive at Thyregods Prins ikke er blandt os mere.
Thyregods Prins døde den 24-07-2009 kl. 05.30.
Vi havde dyrlæge til ham torsadg da vi blev ringet op at han havde tynd mave og de troede det var kolik. Da dyrlægen kom og Prins blev behandlet for sandkolik fik han det meget bedere og kort efter dyrlægen var kørt kom der blod med ud i hans afføring og jeg ringede til dyrlægen igen, men han sagde at det kunne han godt se og at det godt kunne ses ved heste der havde sandkolik og at når olien kom rundt tarmene så ville det hjælpe.
Til aften måtte vi ringe efter en dyrlæge igen da Prins havde fået det værrer. Den nye dyrlæge måtte konstater at Prins havde en forgiftning i maven og at der gik ud over hans kredsløb og at han var 99% sikker på han ikke ville holde natten over. Vi snakkede med dyrlægen om at han ikke skulle lide og om det var bedst for Prins at komme her fra med det samme, men dyrlægen sage at han ikke ville komme til at lide.
Vi blev ved Prins hele natten i håbet om at den medicin han havde fået mod forgiftningen i maven ville hjælpe.
Men kl.04.40 gik det den forkerte vej og vi måtte ringe efter dyrlægen igen og da dyrlægen kom lidt over 5 og mig og min søste gik fra Prins for at han kunne komme til døde han.

R.I.P Thyregods Prins vi vil altid huske dig for den pony du var og vi har utrolig mange gode minder fra den tid hvor du var ved os.
Kommentér på:
Anden særlig race Thyregods Prins R.I.P.
Annonce