{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Safian's Con'nero [Himmelhest] 2005

1.553 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Jette *Foss Foto*
Kvinde | 35 år | Oprettet: 4. feb 2006


Oldenborg Safian's Con'nero

Fødselsår:
2005
Højde:
Han er en stor basse, 174 cm:)
Temperament
Super super fornuftig i alle de situationer jeg har sat ham i indtil videre.. Pruster når noget er farligt, men med et klap på halsen er alt okey..
Gangarter
Super fin skridt og trav, galopppen skal der arbejdes på:)
Stævner
Con'nero har med min søde veninde startet et stævne i Holbæk d. 20 September.
LD2 opvarmning til 69 % og vinder.
LD2, debutant klubmesterskabet til 70% og vinder af klassen og vinder af debutant klubmesterskabet i Holbæk Rideklub.

Kommende stævner:
19/10-2014 Vemmelev, 2 klassser i Fie&pony cup.
26/10-2014 Vindinge, 1 klasse i VM hold cup, hvor der er lavet et Foss Foto hold.
Stamtavle
Han er efter Continental og med Gorm Søttrupgård som morfar:) Resten af stamtavlen kommer en anden dag:)
Køn
Vallak:)
Bemærkninger
Con'nero er min nye dressur hest. Efter 10 måneder uden hest kunne jeg ikke holde mig fra heste og så dukkede Con'nero op på ridehesten.dk. Jeg var solgt og skrev straks til ejeren, men jeg ville kun låne og hun ville helst sælge.. Efter flere samtaler og en enkelt aflysning pga halthed, blev vi enige om at de skulle sælge ham da de havde flere interesserede..

Et par uger efter kontaktede datteren mig og spurgte om jeg stadig var interesseret i at låne, hvilket jeg var.. Efter at have set ham og brugt flere timer på kontrakt fik vi alt på plads, næsten..
Han skulle lige forsikres først, men pga lidt komplikationer blev han ikke forsikret og jeg fik tilbudt at købe ham. Jeg takkede ja tak og lørdag d. 19 Juli 2014, 9 dage før min fødselsdag hentede jeg ham og han er blevet min!

Han er simpelthen en darling og minder så meget om min afdøde hoppe, han har allerede en plads helt inde tæt på hjertet..

Han udvikler sig bare i stor fart, skamlen er han blevet helt tryk ved og opstigning er sjældent et problem mere.
Ikke nok med han er blevet HELT cool med skamlen så er opstigningen sjældent et problem. Camilla har hver gang vi har redet, været hoppet på ham først, men i dag red jeg ham selv som den første.. Jeg er helt vildt stolt over hans udvikling han har gjort på bare 2 måneder.

Con'nero har desværre haft reageret meget voldsomt ved opstigning nogle gange, sidste gang resulterede det i en ufrivillig flyvetur og et møde med ridebane hegnet, en tur på skadestuen og en brækket arm. Con'nero udviser meget ømhed når vi trykker ham på ryggen og også derfor han reagerer så voldsomt. Efter min flyvetur har jeg taget det hårde valg at lade ham sove da der ikke er nogle andre der skal komme til skade på ham og jeg ikke selv tør hoppe op på ham igen. Jeg er ret sikker på han har KS, men intet er bekræftet da der ikke har været besøg af en dyrlæge.
Dette er ene og alene MIT valg så det regner jeg med folk respekterer og jeg har ikke behov for mærkelige og spydige kommentar omkring mit valg. Jeg som heste ejer har påtaget mig et ansvar og dette ansvar mener jeg helt bestemt jeg tager ved at tage denne beslutning.

Con'nero er i dag draget mod himlen:(
Kommentér på:
Oldenborg Safian's Con'nero
Annonce