{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Lone [Min part] 2000

539 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sara A
Kvinde | 22 år | Oprettet: 21. jul 2014


Anden særlig race Lone

Fødselsår:
2000
Højde:
Ca. 143
Temperament
Stalden: Lone er rigtig sød i stalden og hun er meget rolig bortset fra at hun tigger hele tiden og har prøvet alt og det hjælper ikke men det er samentidligt sødt hun elsker at blive børstet bed en blød børste i hovedet men ellers er hun mega rolig.

Trafikken: Lone er 100% trafiksikker hun har aldrig gjort noget hun er ikke bange for noget heller ikke traktore eller når nogle vasker deres bil har aldrig redet på en så trafiksikker pony. Lone vil til vær en tid gøre ALT for sin rytter.

Men nogle gange det er ikke tit så kan hun godt finde på bare og stå og dreje rundt med sin rytter hvis der er noget hun ikke gider hun har haft en periode hvor hun har gjort det men hun gør det ikke mere

Hun er en pony der har et rigtig godt sind og er god i hovedet de 2 år jeg har redet på hende er jeg aldrig blevet smidt af hun har aldrig gjort mig noget og hun er bare den bedste pony.
Gangarter
Hun har nogle gode gangarter hun går ikke for langsomt hun går godt fremad især i trav der kan hun trave rigtig hurtigt.
Stævner
Har kun redet lc 1 men jeg ved hun kan meget mere
Stamtavle
Ingen
Køn
hoppe
Bemærkninger
Hendes meget lille pandelok det ligner lidt en føl pandelok og hendes øre fordi oppe i toppen bøjer de ind af. Hun har et hjerte af rent guld hun er den dejligste pony i verden
Kommentér på:
Anden særlig race Lone
Annonce