{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Araber Gantrup Painted Rosa [Himmelhest] 2011

802 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

katrine l
Kvinde | 25 år | Oprettet: 7. feb 2010


Pinto Araber Gantrup Painted Rosa

Fødselsår:
2011
Højde:
Målt D. 4 februar 2013 til 151-152 cm (nok 152, da hun stod lidt skævt)
Målt D. 25 marts 2014 til 153 cm
Temperament
Forsigtig men rolig og nem at have med at gøre
Gangarter
Skridt, trav og galop
Stævner
Det er hun ikke gammel nok til endnu
Stamtavle
M: Magija OX
F: Painted Diamond

MM: Mamma-Gazel OX
MF: Makao OX

FM: nizaara
FF: Pedro OX

MMM: Malava OX
MMF: Mamluk OX

FMM: Manoa OX
FMF: Nizaar OX
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Rosa er vores nye hoppe som vi får hjem 2. februar. Hun er en forsigtig pige som lige skal se tingene lidt an, inden hun bare åbner op og synes tingene er i orden. Men det skal vi nu nok få lavet om på med tiden :)

2. februar
Så kom dagen hvor Rosa kom hjem til os. Hun overraskede os ret hurtigt, da hun både kunne bakke og drikke af vandkop. Begge dele noget vi havde regnet med at skulle lære hende.

3. februar
Første dag på fold med Vanilla. Det er gået helt uproblematisk. Rosa er fuldstændig ligeglad med at Vanilla forsøger at se sur og farlig ud. De har ikke løbet rundt på folden, men gik straks igang med at spise hø. Dog var det der med at få grime på en lille smule farligt. Men det skal hun hurtigt nok få lært :)

26. marts 2014
Rosa blev sendt i tilridning 1. marts og det går bare godt fremad med hende. Rosa rides nu i skridt, trav og galop.

maj 2014
Rosa har fået voksepause på ubestemt tid :)

8. juni
Rosa er gået i brunst og skal køres på Blue Hors i morgen, søndag d. 8. juni.
Rosa er insemineret mandag d. 9. juni og var klar til at komme hjem onsdag d. 11. juni.

25. juni
Øv øv, ingen føl i denne omgang. Rosa gik i brunst 2 timer efter hun var blevet scannet ikke-drægtig, så hun blev kørt til blue hors om morgenen d. 27., ifølge aftale med Blue Hors...
Men skæbnen ville så at Rosa gik ud af brunst undervejs, men vi valgte at lade hende stå dernede, så vi ikke risikerede det samme igen..

23. juli
Rosa er endelig i brunst og i dag, d. 23. juli, er rosa insemineret igen.. Rosa bliver hos Blue hors og bliver scannet denne gang. Hun bliver scannet ca. d. 1. august... Vi krydser fingre for der er noget gemt derinde! :)

1. august
Rosa er scannet drægtig, hun har termin 16. juni 2015. Vi ser frem til et BH Zee Me Blue afkom efter hende! :)

27. september 2014
Rosa er flyttet til et sted med ridehus, så vi har hestene stående samme sted. På stedet er der flere avlshopper, føl og plage, så når Rosas føl engang kommer til verden, vil der være masser af legekammerater at lege med.

31. marts 2015
Rosa er endnu engang blevet flyttet til ny stald. Ejeren af tidligere sted havde vi ikke meget til fælles med og Rosa var ikke glad ved at være der. Hun holdt sig for det meste for sig selv på folden, en flok på ca. 15 hopper/føl og plage, hun kedede sig i sin boks og virkede generelt bare ikke som glade Rosa, som vi normalt kender hende.
Rosa er meget glad for at være i den nye stald. Hun stortrives i sin boks, Maven er vokset enormt og hun nyder livet på en fold med kun Zena og Apollo última.

19. maj 2015
Der er nu kun 4 uger til termin og Rosa er i fuld gang med at forberede sig til en nært stående foling. Yveret vokser langsomt, skeden ændrer udseende og tempoet til og fra fold er faldet drastisk. Rosa elsker at være i sin boks, hun skal ofte overtales til at komme ud derfra! :)
Kommentér på:
Pinto Araber Gantrup Painted Rosa
Annonce