{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Heart of Naestie 2007

745 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Michéle M
Kvinde | 33 år | Oprettet: 27. nov 2008


Dansk Varmblod Heart of Naestie

Fødselsår:
2007
Højde:
Omkring 171-172.. :)
Temperament
Naestie er en Hoppe med et lidt specielt temperament. Hvis der er noget hun ikke vil, eller bliver utryk, vier hun det ved at sætte sig helt på bagben, og er en hest som kræver man har tiden til hende.. Det er vigtigt man forstår hende..
Gangarter
En lidt kort skridt. Lækker trav, og fantastisk galop.
Stævner
Hun har startet en del stævner.

Men mens jeg har haft hende, har hun været startet på Lerbæk med Trine Rafn, med to fine 0 runder i lb1* og i u-lc. Dagen efter gik hun endnu en 0 runde i u-lb**, men i lb** var hun træt, og ville intet overhoved, så hun måtte udgå.

Jeg startede selv 2 stævner på hende, hvor hun var fejlfri, og med placeringer. Dog kun klubplan.
Stamtavle
Far Ident: DVH 871
Navn: HEARTBEAT
Født: 13-05-2001
Mor Ident: 9801412
Navn: GOLDEN STAR BIRKELY
Født: 13-03-1998
Morfar Ident: DVH 642
Navn: MOSEGÅRDENS DILIGHT
Født: 24-04-1994
Køn
En vidunderlig hoppe..
Bemærkninger
Naestie er en fantastisk hoppe, som jeg falde for lige med det samme. Hun er en speciel hest, men når man lære at tackle hende, havde man en ven for livet. Naestie er en kanon springer, og sprang M klasser, og mit første spring på hende var en okser på 130.. Så hun var virkelig en hest jeg stolede på. Jeg fik Naestie den 17 Marts 2013. Hun var super sød hele vejen fra Fyn til Nordjylland. Vi startede med at have det rigtig godt sammen, og hun lærte mig utrolig meget. Hun var den hest jeg længe havde søgt. Efter et par måneder fik hun desværre smerter i hendes muskler, og måtte tilkalde en massør, dette gik i sig selv igen, og vi kunne igen ride helt almindeligt. Naestie begyndte så desværre senere hen at stejle, og stikke af under ridningen, og ændrede adfærd fra jorden. Jeg tilkaldte dyrlægen Eva, og hun kom på en "Dårlig" dag, så hun kunne kun lave bøjeprøve på den ene forben, for hun stod og stejlede op af hende. Men halt var hun. Vi blev enige om at smide hende i røntgen, som desværre ikke så godt ud. Hun var tørlagt for ledvæske i 3 ben, havde sprunget noget i det ene forben, og havde ingen luft imellem hendes ryg hvirvler. Hende ryg så så slem ud, at der desværre ikke var noget at gøre. Så jeg måtte tage den helt utrolige svære beslutning, at lade hende få fred.. Det er det værste jeg nogle sinde har skulle gøre. Den 22 Maj 2014 fik Naestie lov til at komme på de grønne græs marker. Jeg savner hende hver dag, og avnet bliver ikke mindre, men jeg kunne ikke byde hende andet. Der var gjort alt hvad der var at gøre.

Sov sødt min lille Naestie... <3
Kommentér på:
Dansk Varmblod Heart of Naestie
Annonce