{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Knabstrupper Birkely's Herkules [Tidl. part] 2005

2.251 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tine
Kvinde | 29 år | Oprettet: 19. okt 2006


Knabstrupper Birkely's Herkules

Fødselsår:
2005
Højde:
Vi har hjemme målt ham til 170
Temperament
Herkules er en rigtig sød og samarbejdsvillig hest og han er opmærksom på sin rytter. For sine omgivelser er han også ret opmærksom, men han på trods af sine 10 år heller ej set ret meget af verden endnu :)
Gangarter
han har en god skridt, traven er rimelig normal, dog er det noget vi har lidt svært endnu, så det kan være den bliver bedre med tiden, hans galop er dejlig stor og rummelig.
Stævner
ingen
Stamtavle
Far: Hefaistos KNN 121
Mor: Lotte Horsdal DK Knab.
Mf. Benjamin KNN 100
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Herkules er opdrættet og ejet af Tanja Lange.

Efter min søde fyr blev aflivet, skrev Tanja til mig, at jeg da gerne måtte komme og lege med hendes knapstrupper. Jeg var henne og se ham rigtig og gik få dage efter i gang med at arbejde med ham. Herkules var i vinteren 2010 på Stald Toftegården, hvor han blev ryttervant, siden hen har ikke rigtig lavet noget. Så der er nok, at tage fat på, for som 10 årig kan man have rigtig mange meninger om hvad man syntes man skal og ikke skal ;)
Men på trods af, at han ejer sine egne meninger, så vil han rigtig gerne arbejde, han prøver så godt han kan og vil næsten gøre alt for lidt rod og et klap, så det er rigtig dejligt, for det må siges at være en nem motivation :)

Herkules besidder utrolig meget personlighed og eeelsker at snakke, når jeg kommer vrinsker han gerne og kommer mig gerne i møde i et godt tempo. Han små sludrer også rigtig meget, det er mægtigt hyggeligt, når han får et klap kan jeg få et "høhøhøh" tilbage.

Vi er ikke så langt i ridningen, vi har lært basis, som skridt og trav, stop, dreje og bakke, men vi arbejder på sagen, derudover kæmper vi lidt med både balance og muskler, men ting tager jo tid :)
Tur er en blandet følelse hvis man spørger Herkules, han vil RIGTIG gerne med ud, at gå, men allerede når vi er nået de første 100 m. væk fra flokken begynder han at bakke og dreje, han har sågar også flået sig løs og bare løbet. Men vi har på de sidste to trækture kommet en hel km. væk hjemmefra fuldstændig afslappet, så det går fremad! :)

På sigt ser jeg gerne, at Herkules skal være min nye rigtige ridehest, forhåbentlig er vi klar til at pågynde springningen til foråret og måske en lille jagt, eller også kommer jagterne forhåbenligt til efteråret 2015. Ellers er planen nok bare at han skal være min nye følgesvend på div. ture og lidt små stævne muligvis.

Jeg er rigtig glad for, at jeg må lege med Herkules! :)

Flere ridebilleder vil med tiden komme, når vi er nået lidt længere samt kan få lokket hende søster til, at komme med ud med kameraret :)
Kommentér på:
Knabstrupper Birkely's Herkules
Annonce