{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Moonlight 1994

918 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Charlotte  n
Kvinde | 35 år | Oprettet: 2. maj 2012


DSP Moonlight

Fødselsår:
1994
Højde:
140
Temperament
Moonlight er konge herhjemme og styre unghestene med hård hånd. Han er ekstrem madglad og blandt favoritterne er sukkerknalde og bananer. Under træning har moone altid haft sin egen vilje og når tingene "strammer" laver han da bare et katapult hop :p
Dette har vist sig i flere sammenhænge og blandt de uforglemmelige er bl.a. min ufrivillige afsidning, da jeg vandt mit første dm. Moonlight vil IKKE have halestrop på og af kom jeg!!
Gangarter
Moonlight padler med bagbenene, så man tror det er løgn. Han skræver så meget at man forstiller ham mere passende, som en traver ;) Hans gangarter er middel og hans force har derfor lagt i den samlede trav, som blev redet i ham.
Stævner
Moonlight har utallige stævner bag sig og med mig har nogle af de største oplevelser været:
DM, 2002
NM, Askim Norge 2002
DM, 2003
NM, ypaja Finland 2003
DM, 2004
NM, Susedalen Sverige 2004
CDIP Vilhelmsborg 2004
Samur Frankrig 2004
Freudenberg Tyskland 2004
EM, Polen 2004

Stamtavle
Køn
Vallak
Bemærkninger
Moone blev i sin tid købt af Bjørn Kjærgaard, da han skulle være min hygge pony, imens Gillan skulle gå stævner. En af mine første hygge ting var at deltage i 25 km Overgaards ridt, som vi tilmed vandt. Efterfølgende viste moone's temperament at have sin fordel og sammenlagt med de stabile ridt, overhalede han Gillian til stævne. I 2002 blev moone målt som 2'er og det gav det sidste, som skulle til og med en 7 plads ved DM, udtog Bjarne os til NM i Norge. Siden gik tiden alt for stærkt og er i dag et uforglemmelig minde :) Moone kom tilbage til Bomgaarden efter familien lyndrup og nyder i dag sin "pension". Når moone bliver lidt for tyk, får de små elever lov at motionere ham og det mest imponerende er at øvelserne sidder lige i skabet endnu, selv efter så mange år :)
Kommentér på:
DSP Moonlight
Annonce