{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Kalle (Kashmir) [Tidl. hest] 2006

2.601 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lene S
Kvinde | 43 år | Oprettet: 19. nov 2006


Pinto Kalle (Kashmir)

Fødselsår:
2006
Højde:
Pt. 130 men forventet over 160. Er vokset til 145 nu... Han bliver bare stor!!
Kalle er nu 150 cm.
Januar: 157 cm
Januar 2010: 159 com
Temperament
Rolig og nysgerrigt
Gangarter
Ok
Stævner
Ikke startet
Stamtavle
Ingen papir
Har en kopi af hans fars Lord Scandic II stamtavle.
Men ingen på hans mor.
Køn
Hingst
Vallak siden d. 23. marts
Bemærkninger
Kashmir fulgte med da jeg købte Jazz. Han er bare dejlig og elsker kontakt med mennesker.

Ved fravænningen af ham har han fået chamet sig ind hos førehoppen. Hun vil gerne dele sit wrap med ham! :-) Det er der ikke mange der må...
Han glad for menneskelig kontakt og vil gerne nusses!!

Kashmir er bare så godmodig og har bare det blidste temperament!
Min første plan var at sælge Kashmir, men han er bare så dejlig og nem at jeg tror jeg beholder ham... Den anden dag, havde vi en trailer i stalden - han har været i en trailer en gang før da han var to måneder og der var han ikke glad for at komme op. Men han gik bare lige op. Men der var jo selvfølgelig også wrap man kunne spise... Han er bare så skøn og nem!!!

Sommeren over 2007 har Kalle gået sammen med en anden plag og de hyggede sig bare rigtig meget! Han kammerat er nu kommet et andet sted hen og han går sammen med en vallak og sin mor igen.
Han er ved at blive en stor dreng og er ved at vokse til. Jeg tror at han bliver en fin basse, som jeg glæder mig til at komme på ryggen af!

Så er træningen begyndt... Kalle skal til at lære at blive longeret. I dag. 18. maj 2008 gik det bedre end første gang! Han kunne gå på volten men ikke om han ville trave... Men så længe at han vil skridte rigtigt på volten er det fint!

Min lille dreng er blevet en fin lille mand. Han er simpelthen så dejlig. Jeg træner ham i rebgrime og får undervisning af Tabita. Han bliver så dygtig! Han kommer glad når man kalder, det er det dejligste i hele verden!

Ryttervant... Træning fra ryggen. Kalle havde rytter på i sommers skridte bare lidt rundt. Var på ryggen igen her i januar. Han tog det så pænt! :) Burde gå i gang med mere træning af ham. Så det må være nytårsfortsættet. Træning af Kalle. :)
11/6-10
Så er træningen rigtig gået i gang. Bedt om hjælp, og det går bare super godt. Han bliver en total lækker basse. Han tager det hele bare så cool fremmed steder gør da ikke noget, gerne lige se lidt, men så er det hele ok.

D.8.8.2010 Kalle på en lille tur alene for første gang!

Kalle er sendt i ridning hos stald MariBo d. 27. marts. Glæder mig til at komme på besøg. Han klare sig super godt.
Kommentér på:
Pinto Kalle (Kashmir)
Annonce