{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Prins Bruno ( Felix Feykier ) 2012

599 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Via
Via
Kvinde | 55 år | Oprettet: 7. okt 2011


Anden særlig race Prins Bruno ( Felix Feykier )

Fødselsår:
2012
Højde:
ca. 140
Temperament
Meget mild og rolig og utrolig glad for kontakt og At blive nusset omkring.
Gangarter
Han har 4 gangarter på fold men er ikke selv erfaren til at bedømme gangarterne endnu. :)
Stævner
- Ingen stævner
Stamtavle
Bruno Feykier er ren islænder men har desværre ikke rødt pas. Han kommer fra et islænder stutteri ejet af ældre ægtepar som har solgt alle hestene tilbage i 2012 men der er avlet islænder igennem mange år.
Køn
Hingst og blev Vallak april 2015 efter jeg har haft ham 1 år.
Bemærkninger
Sommer 2014: Jeg har lige fået mig denne dejlige lille dreng og er helt ny indenfor ungheste.
Der er lagt en foderplan til ham så jeg sørger for at han er dækket ind med hvad han har brug for til vækst og fin udvikling.
Han er meget mager nu ved hjemkomst men ifølge dyrlæge skulle det være normalt under vækst, i hans alder, jeg glæder mig til at se ham udvikle sig til en dejlig smuk dreng.
Så har dyrlægen kikket på den lille mager dreng (starten af August 2014) og alle 3 fik taget ormeprøver, og det viste sig at
Bruno havde masser af orm og bældenorm, så de fik alle ormekur og så gik det stærkt for den lille mand.
For hver dag der går er han blevet mere frisk, frejdig og plag, nu løber han glad rundt og er en ung hingst som han skal være på folden. :)
Jeg syntes jeg kan ane han allerede har taget lidt på og han virker ikke så nær så mager, kantet og skarp og glimtet i øjnene er der ihvertfald og det er dejligt at se.

Han er måske lige lovlig frisk nu når jeg trækker med ham og han er rigtig ved at blive noget hingstet og man skal lige have øjne i nakken, hopperne er under alle omstændigheder meget interessante og de er også helt oppe og køre over ham nu.
Næste uge skal han lige undersøges om han er klar til at blive kastreret og så har jeg taget beslutning om hvis han er klar så er det nu det sker. :)
Nu venter vi på smed og jeg glæder mig til at jeg om en måned til 2 kan lukke dem sammen og så de kan gnubbe alle 3 og hygge sig . ;)
Så blev lillemanden kastreret april 2015 og alt er vel, jeg regner med at jeg kan lukke de små drenge sammen med hopperne igen om et par uger. han er kommet sig rigtigt godt og er frisk og frejdig nu efter 2 uger. :)
Bruno var i udlån i 3 mdr. 2015 men er kommet tilbage til flokken 1.februar 2016 igen. Han er kommet tilbage meget modigere og en del nye oplevelser rigere..:) Han er det mest ydmygen og rolig hest.

Vinter og tidlig sommer 2019 Er Bruno i udlån som terapihest og forberedt til tilridning.
Kommentér på:
Anden særlig race Prins Bruno ( Felix Feykier )
Annonce