{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Putte [Himmelhest] 1994

601 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mathauberg
Kvinde | 21 år | Oprettet: 12. jul 2014


Anden særlig race Putte

Fødselsår:
1994
Højde:
Cirka 115 i stangmål :)
Temperament
På folden er hun rigtig sød,hun kan dog godt finde på at gå væk fra en hvis, man vil indfange hende, men det sker ikke så tit.

I stalden er hun virkelig sød. Hun kan rigtig godt lide at blive nusset om. Men når man skal give hende mad, bliver hun meget utålmodig.

På banen er hun rigtig sød. Hun bliver ikke særlig nemt bange for ting. Om sommeren kan hun godt være en lille smule sløv.

I skoven et hun rigtig sød. I skoven bliver hun heller ikke særlig nemt bange. I skoven er hun dejlig frisk, især om vinteren :).

I det hele taget er hun bare en virkelig sød pony. Og hun et rigtig god begynder pony :)
Gangarter
På banen:
Skridt: Lidt langsom, hun tager okay små skridt.
Trav: Hun har et perfekt tempo i traven.
Galop: Hun faktisk okay svær at få i galop på banen, men hvis der er en der galopere foran hende er hun meget nem. Men hun er ikke særlig god til at holde at galoppen i lang tid. Ellers er hendes galop perfekt :)

I skoven:
Skridt: Dejlig frisk :)
Trav: Også dejlig frisk :)
Galop: Hun har en rigtig god galop, og den er også dejlig frisk :)
Stævner
Nix
Stamtavle
Nej
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Putte er en rigtig sød lille pony. Putte er en perfekt begynder pony, og hun kan rides af alle, men på nogle punkter kan hun være lidt svær at styre. Putte kan også være ret stædig engang imellem :). Hun kan godt lide at springe, men hun har ikke den bedste springteknik.

Putte er min første part, og jeg elsker hende. Hun betyder meget for mig. Efter jeg er ved at blive lidt for stor til hende, er jeg begyndt at longere hende. Indtil videre går det okay, men hun har lidt svært ved det, på den venstre volte.

Når jeg tænker på Putte tænker jeg med det sammen på, da jeg gik Halloween med hende og mon bedste ven. Det var så hyggeligt, og Putte kunne virkelig godt lide det. Hun var enda med oppe ved hoveddørene da vi raslede med hende. Det sjoveste var nok da hun sked lige foran en hoveddør. Det er noget jeg aldrig vil glemme.
Kommentér på:
Anden særlig race Putte
Annonce