{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger Arthos Nordan [Tidl. part] 2007

832 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Cecilie Richard
Kvinde | 25 år | Oprettet: 2. dec 2011


Haflinger Arthos Nordan

Fødselsår:
2007
Højde:
Omkring 145
Temperament
Et super temperament! Nem i alle hendelser
Gangarter
Skridt -> middel
Trav -> over middel
Galop -> middel
Stævner
Stævner:
føl og plageskue på stutteri nordan i frederikshavn hvor han blev 1 med 8 i helhed ud af 7 det var i 2007,
Kommende stævner den 9/8 2008 på stutteri Nordan, hvor der er føl og plageskue.
Stamtavle
far: Almbue-d HAH 26
farfar: liz. Andritt 2
oldefar: Andritt
tipoldefar: Aras

mor: Hinddrun 16492/t
morfar: liz. Wildkogel
Oldefar: Wildspitz
Tipoldefar: Waldprinz
Køn
En rigtig fin vallak
Bemærkninger
Arthos Nordan som i daglig tale kaldes for Arthos er en super pony! Han er så nem i forhold til hans alder. Alle kan ride ham og alle falder pladask for ham, da han har så super meget personlighed!!
Jeg har redet ham i alt 2 gange, så vi kender ikke hinanden ud og ind i nu, men det kommer vi forhåbentlig til, jeg har fået part på ham fra i dag, d. 1 August 2014 og jeg er 100% sikker på det er den bedste beslutning længe! Jeg gå nemlig med en nakkeskade for jeg ikke kan ride stærke og frække hest, og der er Arthos helt perfekt, han gør nemlig intet. Selvfølgelig kan man ikke få en hest som er fuldstændigt cool overfor ALT, og dette ved jeg også godt! Men han har aldrig smidt af og bliver han bange så stopper han op o kigger lidt og så videre! Så nem er han nemlig! Så jeg ser en meget fin fremtid med mig og ham! Også fordi allerede første gang jeg sad på ham gik han direkte til bidet og gjorde ALT hvad jeg sagde, jeg bad ham om schenkelvigning og det har han ikke haft øvet så meget, men det klarede han SÅ flot! Jeg er rigtig stolt af ham, og ved fremtiden ser utrolig lys ud for os :-).

Mig og Arthos skal til stævne d. 23 August 2014 i Hirtshals og det glæder vi os utrolig meget til! Det er hans første stævne så det bliver så spændende! Vi skal starte LC1 og LD1 da der ikke er et LD2 program! I får selvfølgelig af vide hvordan det er gået til den tid :-).

Men ellers håber jeg i tager godt imod ham og at jeg kan få ham herind på hestegalleri :-).

10/08-14
I dag har jeg været ude ved Arthos, og alt går fremad! Jeg fortryder ikke mit valg på nogen måde! Han er stadig ude af form, men det bliver bedre og bedre. Vi skal til vores første stævne i Hirtshals d. 23 August meningen var at jeg skulle en LC1 og en LD1 i dressur, men da jeg ikke vil presse ham for hårdt ud, så starter jeg kun en LD1 og da det også er hans første stævne, så synes jeg det er helt fint! Så Arthos og jeg håber på det bedste <3.

11/08-14

Så har jeg været ude ved Arthos i dag, alt går virkelig frem ad! Jeg arbejdede ham ned til bidet og så blev han der bare, det var virkelig fantastisk!!
Der er kommet lidt billeder fra i dag, jeg var gået ind med sadlen og da jeg kom ud stod han virkelig bare så lækkert! Og kan i se han har tabt sig? Han er begyndt at blive mere slank! Det hele begynder at se lysere ud, selvom der ikke er gået langt tid! <3
Kommentér på:
Haflinger Arthos Nordan
Annonce