{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Fleaur (Rip 10 Juni 2021) 2005

429 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Bountyhunters
Kvinde | 43 år | Oprettet: 20. sep 2008


Anden særlig race Fleaur (Rip 10 Juni 2021)

Fødselsår:
2005
Højde:
107 cm
Temperament
Fleaur er nok den mest rolige og godmodige pony der findes, Hun er et kæmpe nussehoved, en rigtig kælepot, god som dagen er lang og finder sig i alt. Har aldrig vist tegn på at bide eller sparke.
Kan tages på tur alene, møde diverse køretøjer uden det rør hende og hun elsker at komme for vogn og lave noget.
Gangarter
3 fine gangarter for hendes størrelse.
Stævner
Har kun deltaget i et dressur og spring stævne en gang for at se hvordan hun tog det og det gik fint, hvor både rytter og Fleaur kom fint igennem deres debut så de har mod på at prøve lidt mere af den slags.
Ellers deltager vi hvert år i et juleoptog vi har her i byen, hvor vi mødes en masse heste juleudklædt og rider igennem byens gader og spreder julestæmning ud til byens beboere.
Stamtavle
ukendt...det eneste vi ved er at hun er ½ shetter og ½ dartmoor
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Fleaur er fra Maj 2005 og vi købte hende i Maj 2008 med henblik til vores børn skulle vokse op med hende, samt at vi kunne bruge hende til kørsel, så det gik vi stille i gang med og det gik fint, så første gang hun rigtig var i byen med vogn var i august 2008 hvor min far havde jubilæum så der fik han en lille tur rundt i byen, hvilket hun tog flot.
Så i det daglige bruger vores 2 børn hende til lidt hyggeridning og får lidt undervisning på hende og ellers bruger vi hende som sagt til kørsel.
Derudover giver hun terapiridning 1 gang om ugen til en lille dreng.
I år har vi valgt vi vil prøve at trække et føl på hende og se om alle hendes gode egenskaber kan komme videre ud, så hun er lige kommet hjem fra hingst, så vi håber der er gevinst, men det må vi vente lidt endnu med at få svar på... :-)

Rip vores skønneste lille pige…??????
Vi kæmpede hårdt sammen lige til det sidste og du var så tapper under hele dit sygdomsforløb…aldrig sur eller tvær…du stolede på os og vi gjorde ALT for at du skulle komme tilbage…forbandede sygdom…??????
Kommentér på:
Anden særlig race Fleaur (Rip 10 Juni 2021)
Annonce