{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Mirco (R.I.P) 2001

1.693 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Margit s
Kvinde | 45 år | Oprettet: 22. nov 2006


Pinto Mirco (R.I.P)

Fødselsår:
2001
Højde:
180
Temperament
Opmærksom
Gangarter
Stor skridt, flyvende trav, springende/rummelig galop.
Stævner
ikke endnu-men snart!:-)
Stamtavle
Ja
Køn
Yeps super køn Vallak;-)
Bemærkninger
Mirco er min sprit nye hyp som jeg har store forventninger til, indtil videre opfylder han dem fint:-) Vi fik en skidt start sammen da han den første morgen jeg havde ham(d 19 okt. 2005) Gik ind i en jernlukkemekanisme til vores trælåge v. folden og hev et ordenligt hul på skulderen og måtte en tur på KVL og lappes med 33 sting, det er først nu han må trave, stadig ingen fold:-(
Han er en super fin hest med masser af vilje og gå på mod, han forventes at blive en super springhest.
D.1 dec.: Vi rider nu og såret er meget flot og har trukket sig næsten helt sammen og han forventes at komme på fold imorgen.jubii..
Nu går vi for alvor i gang med konditionstræning og dressuren, og håber på at kunne påbegynde springningen i Januar. Og det er jeg MEGET spændt på!
OPDAT. 17DEC.: Mirco er i fuld gang med dressuren, og det går fint fremad. Han mangler stadig galoppen, men vi arbejder på sagen, han er en stor dreng, så der er meget at holde styr på både for ham selv og jeg.
Hans sår heler fint op, og mangler stadig at lukke helt til men det ser rigtig fint ud, og skorpen er lige ved at falde af nu, det er vel på str. med en stor negl nu, så det er kun et spørgsmål om tid før det er væk..dejligt!
God jul til jer alle!!!
OPDAT: Ja så røg han i hegnet..han er nu indlagt igen på KVL, det skete i lørdags(d.30/12)..så nu må vi se hvad tiden viser med hans venstre bagben.. jeg er så pisse træt af det lort...(undskyld sproget, men jeg er ved at have fået nok af skader og den trænge plads til hestene på Amager) Så kender du et rigtig godt sted hvor hestene er i centrum mht folde ridehus osv. så kontakt mig ENDELIG. :-)
OPDAT. D. 3/2-07:
Nu er han virkelig begyndt at komme godt igang, han er en fantastisk hest at ride, han finder det naturligt at gå i en sund holdning, frem og ned, og er meget arbejdsom, og har virkelig lysten til at lære dressurens mysterier. Han bliver uden tvivl en helt kanon ridehest.
Har løssprunget ham en smule i longe over små cavalettis, han ELSKER det, han springer godt til, og klapper godt op under sig, og bruger ryggen rigtig godt. Han har virkelig kapacitet må jeg indrømme. Han bliver svær at hil, og holde sig fast på, for han har en kæmpe motor bagtil, han springer stort over. Han hvirler med hovedet efter landningen og laver et ordenligt bukspring, og ørene er syet fast fremad.. ;-)
Jeg forventer rigtig meget af ham efter de seneste uger med så meget fremgang.
Han er min nye drømmehest, men han er virkelig;-)

OPDAT. 13/2-07
Så er mirco blevet forkølet...suk.. han er på pencilin kur.. Han er altså bare uheldig den store dreng;-(
Han skal være ok fredag sagde dyrlægen, ellers kan det være bihulebetændelse...
Jeg er bare så træt af at han hele tiden skal stå stille pga et eller andet sygdomsforløb.. Nu må da der vel for faen snart være sket nok...;-(

OPDAT: D.18.1-08

Mirco har desværre fået konstateret slidgigt i begge bagknæ og er dermed færdig som ridehest-i en alder af 6år..
Det er bare et levende mareridt...

Mirco er på de evige græsmarker, han kom herfra ALT for tidligt :-(

Savner hans altid blide kys og hans rolige øjne!

Sov sødt min smukke gadedreng!







Kommentér på:
Pinto Mirco (R.I.P)
Annonce