{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Lando Tisted [Himmelhest] 2006

535 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Randi Bandi
Kvinde | 40 år | Oprettet: 7. mar 2014


Oldenborg Lando Tisted

Fødselsår:
2006
Højde:
172 cm
Temperament
Fornuftig og rolig men følsom og lidt usikker med behov for støtte fra mig. Han var faktisk en lille dreng i en meget stor krop :)
Gangarter
Han havde rolige gangarter og en fantastisk lækker galop, som jeg kun fik kort glæde af desværre.
Stævner
Nej, men har været på dyrskuer med sin første ejer som kørehest, så vidt jeg husker.
Stamtavle
100% dansk oldenborger
Køn
Vallak
Bemærkninger
Jeg købte Lando i slutningen af 2011 af en ældre mand, der havde brugt ham til at køre for vogn i 2 spand sammen med Landos bror. Da jeg fik ham, red jeg ham til uden problemer. Det er jo forholdsvist nemt med en hest, der er kørt først. Han var blid og lydhør og lækker at ride på.

Desværre havde jeg kun Lando i 2 måneder, da han pludseligt blev syg en fredag aften. Jeg havde været i stalden om eftermiddagen og havde redet på ham uden at mærke noget anderledes, bortset fra at han krængede læben tilbage meget. Jeg troede, han syntes min parfume lugtede sært eller noget i den stil. Jeg anede ikke på daværende tidspunkt, at det kunne være et udtryk for smerte.

Om aftenen ringede de efter mig, og han var pludselig meget dårlig. Jeg havde dyrlæge til ham fredag aften, lørdag formiddag og lørdag aften. Jeg sov ikke det døgn, men gik meget med Lando, selvom han absolut ikke havde lyst til det. Han havde voldsom tarmslyng og lørdag aften var det kun blevet værre, og dyrlægen syntes, vi skulle give ham fred. Det var meget hårdt for mig, der aldrig havde haft en syg hest før.

I tiden efter det, ville jeg ikke have en ny oldenborger, men nu er jeg så småt ved at være klar igen, og er ved at spare op til en, som jeg forhåbentlig kan have i mange år.
Kommentér på:
Oldenborg Lando Tisted
Annonce