{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) PA Nafal Ibn Sharim - RIP [Himmelhest] 2003

32.592 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Davidson Arabians
Kvinde | 50 år | Oprettet: 26. maj 2006


Arabisk fuldblod (OX) PA Nafal Ibn Sharim - RIP

Fødselsår:
2003
Højde:
160
Temperament
Blidt, godmodig og cool
Gangarter
Han har powerfulde bevægelser :-)
Har fået topkarakter for bevægelser på show - så de fåes ikke meget bedre :-)
Stævner
Internationalt show i Belgien - 86,7 points og guldmedalje
Internationalt show i Belgien - Egypter klassen - 89,5 points, klasse vinder med ren 20 (topkarakter) i bevægelser og senior hingste champion
Internationalt show i Tyskland - 87,3 points og guldmedalje
Internationalt show i Danmark - 88 points og guldmedalje


Nafal har i 2009 opnået avlsgodkendelse hos Trakehenerforbundet i Danmark - en avlsgodkendelse der gælder world wide!! og det er første gang i Danmark at en ox hingst kåres i det forbund - så stolte er vi i hvert fald :-)))


AFLAGT OG BESTÅET 30 DAGES MATERIALPRØVE I TYSKLAND 2009. - Mor er stolt af sin dreng :-)))


15.09.07 - SIR UFK LC1 142 points - 59,16 %
13.10.07 - Ikast araberstævne LC1 -
09.12.07 - SIR LC1 132 points - 55%
Stamtavle
Ja han er efter Pasha Sharim og ud af PA Shah Nigra og morfar er Shahin Ibn Naskhi. Af blodlinier er han egyptisk/polsk
Køn
Vidunderlig INTERNATIONAL CHAMPION hingst

Avlshingst hos Fuldblodsaraberne og hos Trakehenerne!

SCID fri - CA fri - OCD fri
Bemærkninger
Nafal er vores nye avlshingst og han er noget af det skønneste man kan forestille sig at arbejde med og at have som hingst i det hele taget. Han er utrolig blid, godmodig og samtidig har han et meget cool temperament.

Han er importeret fra Tyskland i december 2005 og i det år jeg har haft ham er jeg blevet mere og mere glad for ham. Han er bare så rar og blid og dejlig og så har han så meget af det jeg gerne vil have i mine heste. Han er et kraftigt og korrekt fundament, dejligt hoved med store øjne og fin dish og så er han vokset ca. 4 cm. på det år jeg har haft ham og han ligner ikke en der er færdig endnu. Så han bliver en pæn stor dreng.

Han er testet homozygot sort, så han kan ikke lave røde afkom :-) han er også testet SCID fri
Har været i røntgen og er konstateret OCD fri.

Maj 2007:
Endelig - nu prøver vi at starte langsomt op igen med ridningen. Nafal blev gjort ryttervant i 2006, men vi måtte sætte træningen i bero pga rygproblemer pga forkert sadelvalg, og det resulterede i at han panikkede fuldstændigt og løb ad h.. til flere gange.

Hele vinteren og foråret har vi så brugt på at få kiroptaktik behandlinger, finde sadel og få den tilpasset og så har han ellers bare gået og slappet af for at blive helt i orden igen - og det håber vi så at han er nu.

Vi er startet stille op med line arbejde og lidt skridt under rytter til sidst i hver træning og håber det kommer til at gå den rigtige vej nu. Jeg har valgt at lægge en martingal på ham for have en chance for at forhidre ham i at få hovedet helt op og få hold i ham igen, hvis det viser sig at han ikke er 100 % klar og stikker af igen. Men som det går nu reagerer han rigtig fint på tøjlen så jeg håber ikke den kommer i brug, smil.

Juli 2007
Nafal skal være far til 3 OX afkom i foråret 2008 og jeg glæder mig meget til at se hans afkom.

September 2007
Vi har været til vores første stævne i SIR d. 15.09.07 og startede LC1 uden for konkurrence fordi vi havde en martingal på. Meningen med stævnet var lige at finde ud af,hvordan han opfører sig når han er i byen og bliver redet - men det super super fint - og vi kunne faktisk have fået en 3. plads med hjem hvis ikke vi havde startet uden for konkurrence :-)

April 2008
Nafal er blevet far til et fantastisk smukt SORT hingsteføl som hedder D. Final Victory (er oprettet herinde) og et brunt hingsteføl som hedder D. Dancing Miracle (også oprettet herinde)

NYT NYT NYT
Nafal er har fået 2 gange guldmedalje og er blevet CHAMPION med 89,5 points på sit første show med ENSTEMMIG TOP KARAKTER 20 fra dommere!!!!!
Video online.. : http://www.mediabaas.nl/pages/bedrijfsfilm/pa-nafal-ibn-sharim.php


NAFAL er således Danmarks ENESTE SORTE CHAMPION HINGST og også eneste SORTE hingst i Danmark der har fået REN 20 i bevægelser på shows :-)))))

Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) PA Nafal Ibn Sharim - RIP
Annonce