{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Vadehavets Chrisdebaan 2013

828 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

TNJ
TNJ
Kvinde | 41 år | Oprettet: 23. jun 2012


Shetlænder Vadehavets Chrisdebaan

Fødselsår:
2013
Højde:
Ca. 100 cm
Temperament
Her-kommer-jeg-attitude, men virker samtidig ret cool
Gangarter
Stævner
Har været udstillet et par gange med pæne beskrivelser, vi skal dog have trænet noget mere med at komme i byen, det er som om han bliver "genert" i ringen og ikke er til at drive fremad - udenfor ringen er der ingenting :)
Stamtavle
F; Vadehavets Esterbaan

M: Camilla Liebas
Køn
Vallak
Bemærkninger
Nu har jeg efterhånden forsøgt en del gange at få en profil skruet sammen til Chris, men hver gang er der en lille dreng i huset der græder ;)
Men Chris har vi hentet d. 16/8 2014 ved Stutteri Vadehavet v/Dorthe de Baan. Chris er i første omgang selskab til Kevin (den røde pony på nogen af billederne, kan også ses på min profil), og som luksus-kørepony. Han skal naturligvis også udstilles, lige pt går vi lidt og summer over om han skal forblive hingst eller ej, men om han er hingst eller vallak skal han nu stadigvæk med i byen.

Chris er allerede faldet godt til, der skulle lige prøves grænser af da han kom hjem, men nu er der ro på dem og de hænger sammen som ærtehalm. Det er ikke nemt at se, at der er 21 års forskel på de to når man bare ser dem på marken.
Chris er virkelig en smuk pony, og så virker han ret kvik på øverste etage. Det ville være fedt, hvis jeg kunne finde tiden til at lære ham lidt tricks som jeg gjorde med Nemo i sin tid (tidligere pony), det tror jeg, han ville både nyde og være rigtig god til.
Vi glæder os meget til at komme i gang med at arbejde med Chris og lære ham rigtigt at kende.
Fotograf; rollo.

Opdatering 16/4 2018: Chris er i skrivende stund lånt ud, det har han været siden september 2017. Han har det som blommen i et æg, og står ikke længere væk, end at vi bare kan besøge ham hvis vi får lyst. Han er en helt særlig pony med sine egne gakkede ideer og meninger, han er utroligt intelligent og elsker at lave noget.
Kommentér på:
Shetlænder Vadehavets Chrisdebaan
Annonce