{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Knabstrupper Molly [Himmelhest] 2005

1.319 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sia & Molly
Kvinde | 22 år | Oprettet: 23. aug 2014


Knabstrupper Molly

Fødselsår:
2005
Højde:
Hun er omkring 145 cm. høj, dvs. KAT I
Temperament
Molly's temperament er fint. Hun er en meget kærlig pony, hvor jeg ligger stor vægt på båndet mellem mig og hende. Hun har aldrig lagt ørene tilbage, eller hvinet når jeg har været ved hende. Molly er også altid meget interesseret, og kigger altid nysgerrig omkring sig. Jeg stoler 100% på hende. Man kan sagtens gå bag om hende, eller gå op på fold uden af man holder hende. Hun følger altid med. Det eneste vi lige pt. skal have arbejdet på ved hendes temperament, er at omgås med andre heste. Man kan sagtens lade andre heste gå forbi Molly i staldgangen, man hun ligger tit ørene tilbage. Det samme gælder oppe på folden. Kommer hesten for tæt på, så ligger hun ørene tilbage, og hviner. Jeg huske specielt en episode, hvor jeg var oppe på folden, og nussede Molly. Der kom en anden hest hen til mig, og jeg klappede den stille og roligt. Molly, som står 4 meter væk, går hen til hesten, ligger ørene tilbage, og bider den. Det har jeg dog heldigvis kun oplevet 1 gang.
Gangarter
Skridt: Stille og rolig skridt, cirka middel.

Trav: Fantastisk trav, hvor man sidder helt fantastisk. Går pænt til biddet, og er meget smidig. Klart over middel.

Galop: Galoppen er lige så fantastisk som traven. Hun går rigtig pænt til biddet, og er igen meget smidig. Man kan nemt lave schenkelvigning, versader osv. men hende i galop. Klart over middel.
Stævner
Stævne 13. September 2014

LC1: 70% = 1. plads ud af 12
Rideskolemester i dressur, yay :-)
Stamtavle
Jeg kender intet til hendes stamtavle, da hun er rideskolehest :(
Køn
Ja, hun er nemlig rigtig køn <3

Molly er en hoppe, dog nogle gange med ret så stort et H. Det kan rigtig fornemmes at hun er hoppe nogle gange, hahah.
Bemærkninger
Molly gik desværre bort d. 28. april 2017. Hun blev aflivet grundet spat i begge bagben. Vi nåede at få 3 skønne, uforglemmelige år sammen <3

Molly er som sagt 9, snart 10 år gammel, og står på FVR idag. Hun rider til dagligt LB og lidt LA i dressur, og kan springe 125 cm. Jeg rider primært kun dressur på Molly, og hun bliver nogle gange brugt til springundervisning om fredagen.

Jeg har selv kun redet i 2 år, og haft part på Molly i et år her den 7. April 2015, men er i sindssyge vi er begge nået langt på et år! Da Molly kom på rideskolen, kunne hun ikke gå til biddet, og var ikke særlig smidig. Mest af alt, ville hun bare ud at løbe. Ville nok selv sige at vi begge lå på ca. LC niveau. Så begyndte jeg at få undervisning 3 gange om ugen, og på et halvt år kom jeg op på LB og meget lidt LA. Vi blev rideskolemestre i dressur efter jeg havde redet 1,5 år, hvorimod nogle af de andre havde redet 7-8 år. Og der slog det mig hvor godt vi egentlig havde klaret os på så kort tid!

Efter stævnet ville jeg lære hende at gå til biddet, da det virkelig var en udfordring bare i skridt. Og efter næsten bare 2 måneder, gør hun der nærmest af sig selv.
Vi kan klare næsten alt, fordi vi stoler på hinanden. Jeg elsker hende så ubeskriveligt højt, og jeg ved hun har det på samme måde. Ellers ville hun ikke komme travende hen til mig på folden. Eller være der hver gang jeg er ked af det. Eller være det vidunderlige væsen hun er overfor mig. Vi er bogstaveligt talt "soulmates" <3
Jeg elsker hende så højt!
Kommentér på:
Knabstrupper Molly
Annonce