{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Bakkegaards Evita [Tidl. hest] 2009

1.140 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anne B
Kvinde | 29 år | Oprettet: 21. jan 2013


Oldenborg Bakkegaards Evita

Fødselsår:
2009
Højde:
Blev til kåring målt 1.61, men jeg selv har målt hende til 1.63. Hun virker og syntes også større
Temperament
Tændt, men med fornuft. Hun er en ung hoppe, og det kan bestemt mærkes. Ud over det er hun bestemt ikke bange eller nervøs, bare ret opmærksom. En tænding man som rytter skal lære at udnytte til noget positivt
Gangarter
Gode, taktfaste, og med god indundergriben. rigtig god skridt, hvilket også jeg også har fåt ros for to gange til stævner.
Hun fik til kåring 8 7 7 for gangarter
Stævner
LC2 66,4 procent, og en rytter der red fejl bane. Hun har vundet to klasser i LD2, og kun startet til klub stævner - Udvidet klubstævner, i alt 8 gange udenbys. tager for det meste det med op højet ro, og vi regner med hun skal starte LA i forår sommer 2015, da hun har stået med et voldsom sår på det ene bagben (Fremtidig uden betydning) i vinteren forinden.
Stamtavle
Efter Fuldblods hingsten Kanudos XX Som har sat sit helt eget præg på forædler heste i dansk sport, han er desværre død nu.
Hoppe stammen går to hopper tilbage som avlers far har lavet,
Morfar er 100%hingsten Compact
Køn
Hoppe. En rigtig "dame-hest"
Bemærkninger
Jeg købte hende som 4 års i september 2013, utilredet og fra avler. Vi nåede lige at vænne hende til sadlen og hoppe op og ned fra ryggen, da hun blev skadet. efter et halvt år var hun klar igen, til at fortsætte tilridning og det har for mit vedkommende været den mest spænde hest at tilride, da hun har en meget stor selvstændighed. Men hun er så lærenem og arbejds-glad, at hun forhåbentlig når at indhente de andre på hendes alder og blive alders tilsvarende uddannet og få sit R til næste sommer 2015.
En hest med en stor personlighed, man skal lære at kende, og man skal kunne fungere med for at få det bedste samarbejde.
Hun er sådan set den bedste hest jeg nogen sinde har haft, og ihvertfald når det gælder kapacitet.
Kommentér på:
Oldenborg Bakkegaards Evita
Annonce