{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Varmblod Ziranda 2004

862 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Jannie P
Kvinde | 46 år | Oprettet: 7. dec 2010


Hollandsk Varmblod Ziranda

Fødselsår:
2004
Højde:
164 cm
Temperament
Jeg elsker hendes temperament, hun er en helt speciel hest på sin egen måde, hun har bare sine dage, hvor hun stresser lidt og er meget afhængig af sin staldkammerat. Der er intet ondt i hende og hun er faktisk et rigtigt nusseøre. Når hun bliver redet er den sød, den er nem at have med at gøre, det bare mig der skal lære at ride. Den kan godt være lidt hoppe, men den er egentlig bare sød når den er det... Hun kan nemt stå flere dage og så er hun stadig den samme.
Gangarter
Hendes gang er over middel, og jeg kan høre på min underviser, at den er rigtigt fin i momenter, hvor jeg får redet den rigtigt frem.
Skridt skal der arbejdes meget mere med.
Traven er god, men igen skal jeg lære at ride den rigtigt frem. (den/jeg luller nok lidt for meget)
Galop, den er virkelig god, den er der mange der misunder, men der skal den også rides rigtigt, det kommer ikke af sig selv har jeg fundet ud af.
Stævner
December 2013 lc2 til 70.89%

D.16/8-2014 lc 2 til 68%

D.23/8-2014 Lc 2 til 67%

Og nu skal vi rigtigt igang efter 6 mdr. Pause efter halthed.
Stamtavle

Far : Sire
Mor: Lianda
Morfar: Donau
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg købte Ziranda d. 25/6-2012 og der var hun 8 år og havde været redet i ca . 6 uger. Hun blev købt lidt hurtigt, så jeg vidste i virkeligheden ikke hvor god i hovedet den var , men jeg har en totalt trafiksikker hest, som giver de bedste ture. Lidt opstartsproblemer slap jeg dog ikke for, da der var en sadel der åbenbart ikke lå rigtigt, så ondt i ryggen og forfra, som så var mere besværligt end ventet, da jeg nåede at blive lidt forskrækket for hende. Så kom vi godt igang og så blev hun halt til jul, det har vi kæmpet med indtil for 6 uger siden. Ziranda fik konstateret White line disese. Hovforrådnelse, men i opstartsfasen, dog med store vanskeligheder alligevel , sømstukket to gange, da der bare ikke vare mere hov at slå i... Men sidste gang lykkedes det smeden og nu kører det, og det håber jeg også det gør næste gang han kommer... Vi har haft en fantastisk sommer her i 2014... Glæder mig til at lære en masse her over vinteren .
Kommentér på:
Hollandsk Varmblod Ziranda
Annonce