{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Aikon Romeo 1994

1.233 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mathilde S
Kvinde | 24 år | Oprettet: 27. aug 2014


Fjordhest Aikon Romeo

Fødselsår:
1994
Højde:
145 cm tilpas højde for mig :)
Temperament
Han er rolig og tager alt i stiv arm, han er virkelig cool hvad det angår, vi kan tage i skoven alene, være udenfor alene, og han siger ikke noget som helst til det, han er dejlig nem både i dressur og i spring, han kan godt blive sådan lidt fornærmet, hvis jeg ikke lige vil, hvad han vil...! Han kan godt være noget så stædig, det er vildt irreterne, men sådan er det. Men alt i alt er en bare dejlig nem, og verdens bedste begynder pony.
Gangarter
Hans skridt er dejlig, den kan godt vike lidt sløv i længden hvis man bare sidder og ikke driver på ham, hans trav er en dejlig stor trav med hurtige lette bevægelser, han er meget meget fremadgående hvis man ikke laver halve parader tit. Og det bedste ved ham er hans sofa galop! Den er så dejlig at sidde i, altså når han er samlet, den er meget rummelig og stor, men stadig lidt hård, men sådan er det jo!
Stævner
Vi har kun været til små stævner, hvor rideskolen har været inde over, men det aller første stævne jeg red, red jeg på en rideskole pony, der hed Charlie, han var en lille sur 3'er pony, han bed og var tvær konstant, men vi red til 67,3 i LD'en og 63,1 i Lc 1, det næste stævne jeg var til, var så sammen med Aikon, på det tidspunkt ejede jeg ham ikke, vi red 2 virkelige gode runder, jeg blev kun placeret i den ene af runderne, og det var i LD Trav program, vi red til 71,3 og vi fik en 3 plads, 2 pladsen red til 71,4 Og der var to som delte førstepladsen og de red til 71,6 så det var virkelig tæt, men skidt pyt, vi blev ikke placeret i LC 1 vi red til 67,3 så det var jeg godt tilfreds med. Det sidste stævne jeg har været til, var et diskret stævne, jeg skulle ride LC 1 uden vejleder... Puhaa... Tror aldrig jeg havde været så nervøs før, og lige inden stævnet havde han været halt... så turde knap nok at sætte ham i galop, men vi red, og jeg kunne ikke få ham i galop da han misforstod mit signal, så jeg lavede en volte og satte så i galop... Så det var en fejl.... Men ud over, at jeg lavede en fejl syntes jeg at vi red superent! Selv om jeg lavede en fejl så kom vi på en 5 plads ud af 9, dommeren kom ud og sagde til mig, at hvis jeg bare havde redet videre, så have jeg nok fået en 2. plads... Så jeg var godt sur. men man lærer af sine fejl...
Stamtavle
Den har jeg ikke lige her så den kommer nok på et andet tidspunkt
Køn
Vallak, men nogen gange bliver jeg i tvivl om han overhoved er en dreng, fordi han er nogen gange så stædig at man skulle tro han var en hoppe....
Bemærkninger
Aikon er 20 år gammel, men det kan jeg, altså ikke mærke på ham! Han er min første pony, den gang jeg skulle købe pony, var jeg sikker på, at jeg aldrig i mit liv, skulle have en fjordhest, de var både sløve, tunge, dovne og jeg troede ikke de kunne en skid. Men jeg har taget så meget fejl, jeg skammer mig over, at jeg har sagt sådan noget om en fjordhest...
Jeg købte ham den 25 november 2013 klokken 17:21 det var en mandag, jeg kan huske det som det var i går, og jeg har snart 1 års dag med ham!... Så har jeg altså haft hest i næsten 1 år, det lidt vildt at tænke på, han har lært mig så meget, og jeg er både, blevet tryg ved heste, og jeg tør meget mere nu, end før, det er så dejligt, og jeg ville aldrig drømme om at sælge ham.
Altså vores bånd er sådan lidt mærkeligt, fordi vi "Skænds" tit og er uenige, men vi forstår hinanden, og nogen gange, syntes jeg bare han er træls, men lige så snart jeg sætter mig op på ham, siger alle: "Hold da op hvor ser det harmonisk ud, og hvor er i gode sammen", Så det er dejligt at vi både kan være uvenner og være harmoniske i et.
Vi springer sammen og rider dressur, vi begge elsker når der sker noget vildt, så vi begge hælder mest til spring, og det er også det der er hans talent, han har sprunget 150 cm med rytter i sine unge dage, og jeg har sprunget 120 cm på ham, og det var det bedste øjeblik, de få sekunder man flyver er verdens bedste! Vi rider også dressur, så grundridningen ikke smutter væk.
Kommentér på:
Fjordhest Aikon Romeo
Annonce