{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Gucci (Bortgivet) 2009

532 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Stort Hjerte
Kvinde | 57 år | Oprettet: 2. jul 2014


Shetlænder Gucci (Bortgivet)

Fødselsår:
2009
Højde:
Ca 88
Temperament
Dame med meninger overfor andre ponyer
Gangarter
Under middel
Stævner
Ingen
Stamtavle
Nej
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jaeeee......Gucci er et kapitel for sig selv. Hun er den mindste af mine voksende ponyer, men hun tror helt sikkert selv at hun er en Shire :0).

Og måske netop fordi hun ikke mangler selvtillid, så er hun førehoppe. Da Fikke kom, overgik førertrøjen lige til Fikke, meeeen det holdt kun 7 dage, så kom Gucci stærkt tilbage, og har siden holdt sin position.

Når det kommer til de andre ponyer, så har Gucci meget løse bagben hvis de ikke høre efter. Og når hun går rundt på folden med de andre, så er ørene altid lagt tilbage....bare lige så de andre ér advaret ;0).

Men med mennesker er det så meget anderledes ....hun sparker/bider ALDRIG. Der bliver hun bare irriteret hvis man røre hendes øre, og det viser hun ved at ryste på hoved.
Hun er dog også ponyen som bestemt fatter hvis man bliver "sur" på hende.
Et -GUCCI !!!- ved hun udemærket godt hvad betyder, og så stopper hun.

Hun ér dog en fantastisk børnepony.....elsker børn, og de kan løbe rundt om hende, uden at hun så meget som overvejer at sparke eller bide....det ligger slet ikke til hende

Gucci syntes smeden er snot åndsvag, og vil rigtig gerne trække ben til sig, når han tager det (hun sparker IKKE), men nu er hun jo ikke meget større end at hun kan lægges ned med en lillefinger ;0).

Gucci er en pragtfuld mor, og hun har været ifol 2 gange

Når Gucci's føl er fravænnet, er planen at hun skal finde ny familie. Og gerne en som har lyst til at prøve at få hende kåret i miniature foreningen, da hun er ret køn
Kommentér på:
Shetlænder Gucci (Bortgivet)
Annonce