{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Sacha Lightfoot [Tidl. hest] 2005

1.628 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Chelina P
Kvinde | 33 år | Oprettet: 13. jun 2006


Dansk Varmblod Sacha Lightfoot

Fødselsår:
2005
Højde:
172
Temperament
En vågen dame, men ellers kanon sød og rar.
Gangarter
Er blevet kåret d. 6/10-12 med karaktere:
Sted: Katrinelund
Resultat: DS
Beskrivelse: Knap højstillet, lidt kraftig hoppe med særdeles god og rummelig trav.

Krop: 7-7-7-7
Lemmer: 6-7
Bevægelse: 7-8-7
Springning: --------
Helhed: 7
Stævner
Ingen, men kommer forhåbentligt - men bestemt ikke noget vi skynder os efter.

Stamtavle
F: SamSam
FF: Houston
FM: Endora
FFF: Belisar
FFM: Ciola
FMF: Zandigo
FMM: Andora

M: La Paloma
MF: Laurenz
MM: Nelly
MFF: Lord
MFM: Vordula
MMF: May Sherif
MMM: Isabel
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Beklager manglende ridebilleder, men Sacha og jeg tager det stille og roligt, da grunden til hun blev solgt var at hun gik i vejret med sine rytter. Sacha blev sendt til en træner i en månede men efter kort tid måtte hun sendes hjem igen, da hun gik i luften med ham. Derfor er Sacha nu købt af mig i håb om, at jeg kan få hende på plads i sit sind.

Sacha har jeg lige fået hjem her onsdag d. 27/8-14, og glæder mig meget til at arbejde og lærer hende at kende. Lige nu står hun opstaldet på nabo gården indtil min egen gård står færdig om en månede. Glæder mig meget til at få hende herhjem, selvom hun dog kun står 1 min fra min hoveddør :)

Jeg har desværre ikke så mange billeder af hende, da jeg som sagt lige har fået hende. Ride billeder kommer der dog ikke den næste månedes tid, da jeg skal arbejde en del fra jorden med hende, da hun har haft nogle episoder med sine ryttere, hvor hun går højt i vejret.
- Men håber bestemt i vil stemme hende ind alligevel :)

Tirsdag d. 2/9-14
Har nu haft Sacha i snart en uge, og har på ingen måder fortrudt handlen. Bag hendes meget vågne sind gemmer der sig en super dejlig og kærlig hest. Skal dog lige vænne mig til hendes store størrelse ;D Glæder mig mere og mere til, at hun skal stå i min egen stald og jeg kan kigge ned på hende om morgenen fra mit sove værelses vindue - blir fantastisk!

Lørdag d. 6/9-14
Der er kun en ting at sige om Sacha og det er, at hun har så vildt meget selvtillid så man næsten ikke kan tro det. Du må gerne bestemme og sætte grænser, men hun skal og vil også bestemme en gang i mellem, og jeg tror så længe hun får den form for løse tøjler så skal vi nok blive et godt team.
Sacha røg på stor dejlig fold med lækker græs, en hver hest drøm, men da Sacha er blevet forelsket i en af de kære vallaker ude på gården, valgte hun at sige klart og tydeligt at hun ville stå på folden ved siden af, så hun valgte at løbe op i den ene ende af folden og få godt fart på så hun kunne springe over fold hegnet, hen over ridebanen og direkte hen til den røde vallak - Sacha står nu på folden ved siden af og hygger sig. Men når vi mennesker ikke forstår hurtig nok, skal hun da nok fortælle det på en måde så vi forstår. Hun er fantastisk.

Torsdag d. 11/9-14
Efter 2 uger med Sacha valgte jeg at prøve og longere hende. Min kæreste og datter var med i stalden og til trods lidt uro og datteren der legede var Sacha bare helt cool, både inden og under opsadling. Skal dog vænne mig til, at hun er endnu mere følsom under træning end i stalden. Men har aldrig longeret så nem en hest i hele mit liv :)
Jeg glæder mig SÅ meget til jeg sidder på ryggen af hende - men alt bliver taget helt stille og roligt!

Lørdag d. 27/9-14
SÅ kom dagen ENDELIG, hvor Sacha kom hjem til mig selv og bo. Jeg er så lykkelig. Drømmen om at bo på egen gård med en pragtfuld hest er endelig blevet til virkelighed. At vågne om morgenen, og kigge fra mit soveværelse vindue og ud i gårds pladsen, hvor dette skønne væsen stikker hovede ud og kalder på mig, det er virkelig lykken. Hun har endelig fået ro i sjælen, og er begyndt at ligge meget på folden og tage en lur mens hendes ven står bag hende og holder vagt.
Jeg glæder mig så meget til vores eventyr sammen.

Sacha har dog skaffet sig en vane der lyder på, at hun springer over alt hegn, selv da vi satte et spring op foran ledet på 180cm (det var da hun stod på nabo gården) sprang hun over.
Så nu har vi sat 2 meter højt byggehegn op rundt om hele folden som en midlertidig løsning, indtil vi har fået lavet en anden fold med højt hegn.
Men skal man se det positive i det hegn hopperri, så springer hun utrolig dejligt :D det glæder jeg mig meget til at udnytte.

Søndag d. 2/11-14
Så kom dagen endelig, hvor jeg besluttede mig for, at det var på tide at hoppe på ryggen af damen :) og det gik jo som jeg havde håbet. Ingen numre og hun smed mig ikke af. Vi startede selvfølgelig med at blive trukket rundt i tilfælde af, at hun kunne finde på at stikke af. Men da hun ikke gjorde det efter 10 min, fjernede vi longe linen og jeg red rundt selv. Hun tog det så pænt og lignede ikke en der nogensinde kunne finde på at smide sine ryttere af. Tværtimod. Men nu må vi se, jeg er klar på de udfordringer hun giver mig :)

Når ja, så har vi jo fået et lille familie medlem mere, en super skøn Welsh mountain pony som skal blive min datters ridepony. Sacha elsker hende allerede. Stor velkomst til lille Nikoline, vi glæder os til de næeste mange mange år sammen med hende også.
Så nu jeg ejer af to enorm skønne piger, i to enorme størrelses forskelle :D !

***NYT***
Jeg har valgt at give Sasse en mulighed for, at fortælle sin historie/liv til en meget dygtig kvinde ved navn Ditte Young. Denne mail telepati finder sted d. 21/11-14 om formiddagen, og jeg er så spændt på, hvad Sacha har at fortælle - om ikke andet finde ud af hvordan jeg kan hjælpe hende bedst på vej til at få ro i sjælen og Ditte kan fortælle hende, at dette er hendes sidste stop på hendes vej. Jeg vender tilbage med en opdatering omkring dette når sessionen har fundet sted :)

I dag d. 11/11-14
Var jeg på ryggen af Sacha for 2 gang i den tid jeg har haft hende, og det gik som jeg håbede. Hun var super sød og meget afslappet og glæder mig enormt til jeg skal på hende igen :D
Hun er så skøn, og kan ikke sige nok gange, hvor meget jeg glæder mig til vores samarbejde.

I dag d. 13/11-14
Fik Sacha og jeg vores pakke fra Tika som bestod i et lækkert stalddækken, vinter dækken m hals, 4 teddy gamacher, hvide lækre bandager + hvidt alca pad underlag med Tika's logo. Skønt med lidt forkælelse. Så nu har Sacha også alt udstyr i nyt, men vores nye springsadel fra wintec er stadig favoritten :D !!

I dag d. 21/11-14
Ja, så var det jo i dag Sacha skulle have en mail telepati, og hvor er jeg taknemmelig for, at jeg valgte det. Selvom mailen trak utrolig mange tårer, og det gjorde fandens ondt på mig, at læse om hvordan hun opfattede de forskellige ryttere i hendes liv, så kunne jeg ikke lade være med at smile stort, og tænke hvor er det godt jeg fik hende. Sacha havde sundt af, at blive hørt så jeg som hendes nye ejer kan gøre tingene rigtigt fra starten af, så hun igen ikke ender som den hest folk ikke tør ride af skræk for, at blive kastet af.
Men Sacha kommer langt med mig, for jeg giver hende alt det plads og tid hun har behov for. Og det eneste Sacha har brug for at vide lige nu, er bare at hun kan få lov til at føle og vide sig sikker på, at her hos mig er hendes endestation. Og det lover jeg hende højt og helligt.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Sacha Lightfoot
Annonce