{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Varmblod Persija [Min part] 2004

747 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nina & Persija <3
Kvinde | 25 år | Oprettet: 20. maj 2008


Hollandsk Varmblod Persija

Fødselsår:
2004
Højde:
Den "lille" pige er ca. 170 cm :)
Temperament
Persija er en fuldstændig fantastisk hest, men hun er også noget af en hidsigprop! Hun har masser af temperament, og er meget let at tænde! Nogen gange kniber det så bare lidt med at få hende "slukket" igen, men det arbejder vi på ;) Fra jorden er hun en rigtig nussetrold, som elsker at få opmærksomhed og guffere :)
Gangarter
Skridt
Hendes skridt er helt fin, nogengange kunne det ønskes at hun "venter" lidt mere på rytteren i stedet for at jappe af sted, men igen, det er noget vi arbejder på.

Trav
Rigtig dejlig trav! Bliver til tider en smule hektisk, men når traven er god, er den rigtig god! Hun kan få super meget sving på, og så kommer bagbenene også rigtig flot med!

Galop
Hendes venstre galop er ganske fantastisk, flot spring, pæn eftergivenhed og dejlig rummelighed. Højre galoppen derimod, er en lidt anden sag. Grundet problemer med truntens hov, springer hun ikke helt igennem, og springer af og til an i kontra, med elever som ikke får givet hende tydelige nok signaler.
Stævner
Jeg har kun startet 2 elevstævner på Persija, udelukkende pga min manglende stævneinteresse. Til det første stævne, var hun intet mindre end en engel, og vi endte med at vinde klassen med lidt over 65%. Til det andet stævne havde vi begge en rigtig uheldig dag, Persija havde alt for meget energi, og fordi der var en anden rytter der skulle ride hende lige før mig, havde jeg ikke mulighed for anden opvarmning end at skridte 2 minutter. Vi red til lidt under 60%.
Stamtavle
Jeg kender ikke Persijas stamtavle, men jeg ved at hun er fra Holland. :)
Køn
Hoppe med det STØRSTE H!!haf
Bemærkninger
Persija er en fuldstændig fantastisk og enestående hoppe, som jeg er så heldig at have haft part på i ca halvandet år. Jeg fik part på hende fra den første dag hun kom ud på Åstrup Sportsrideklub (som i øvrigt stadig er hendes hjem). Persija er elevhest. Persija har været min overgang fra pony til hest, og selvom jeg var noget skeptisk, og meget ked af ikke at ride "min" pony længere, viste hun mig at en hest sagtes kan være mindst lige så charmerende som en pony ;)
I løbet af min tid med Persija har jeg udviklet mig rigtig meget som rytter, og jeg kan ikke komme i tanke om nogen hest jeg hellere vil dele udvikling med, end hende. Hun har også udviklet sig meget! Hun har fået mange flere muskler, bedre pels og så har hun lært at det der bukkeri der, det er vi mennesker altså ikke så glade for ;) Persija er en meget dygtig, men også meeeget glad springhest. Højden er intet problem for hende, og hun springer normalt gerne 20-30 cm over springet :D Jeg har pt kun sprunget 1 m på hende, men det er udelukkende pga mine nerver :)
Udover spring og dressur, er Persija også en fantastisk turhest!!! Jeg tror faktisk det er det vi begge nyder allermest. Hun kigger sjældent ret meget, på trods af hendes temmelig opmærksomme natur. Hun elsker en god galop, og på MAXI ridelejren her i sommeren 2014, viste vi også de 7-8 andre ekvipager på vores hold hvordan man RIGTIG galopperer på stubmarker ;D

Jeg skal nok opdatere denne del af truntens profil senere :)
Kommentér på:
Hollandsk Varmblod Persija
Annonce