{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Connemara Hesselholts Joy 1995

8.629 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

!! Lulu ! !
Kvinde | 32 år | Oprettet: 26. nov 2006


Connemara Hesselholts Joy

Fødselsår:
1995
Højde:
Hun er ca 143,, hun skal snart måles,,

Færdigmålt til 144,5cm
Temperament
Hun er atid med på skæg og balade,, men er meget rolig,, meget nem at have med at gøre selvfølgelig kan hun da oz blive hidsig
Gangarter
Ikke verdens bedste, men hun er jo også en spring pony :)
Stævner
Skærbæk (vores første stævne)
LD spr : 1 plads
LC spr : 1 plads

Bylderbov:
LB spr: 2 plads

Tinglev:
LC spr: 1 plads

Toftlund:
LB cup 1 runde spr: 3 plads
LB (LA) cup finale spr: 2 plads

Bolderslev:
LB spr: 1 plads
LA ( den første) spr: 2 plads

Hammelv:
LB cup spr: 4 plads

Jagt:
2005: gennemført nr 4
2006 gennemført nr 6

Ditance:
2005: gennemført.: 36 km

Visby:
Amsmesterskaberne dressur:
LB1: 3 plads

Har startet et tons stævner siden dem her har bare ikke gidet at skrive det hele ned. men vi springer LA MB på C plan nu.

Er meget stolt over så langt som vi er kommet.
Stamtavle
F: JJ Bar King



M: Hesselholts Nell

MF:Munkholm Cobbergate

MM:Hesselholt's Sheila

MFF:Ardnasillagh O'Flaherty

MMM:Majgaardens Luna ( B pony i military)

MFM:Øxenholm Cora

MMF:Øxenholm Luskin
Køn
Hoppe med stort H, men ja hun er sq rigtig køn ;)
Bemærkninger
Joy er den dejligste pony man overhoved kan forestille sig, jeg vil for intet i verden skille mig af med hende, selvom jeg har fået MANGE gode tilbud for hende.
Hun er faktisk en ret klog pony, hun kan bare mærke hvis jeg ikke er helt frisk på noget, så laller hun ellers bare afsted. Snakken er helt en anden når jeg rider ind på springbanen med hende. Så liver hun helt op og SÅ skal der bare ske noget.¨

Inden for dressuren kunne jeg ikke forestille mig hun ville kunne klare sig, da hun ikke har nogle særlige store gangarter, men hun har da charmenen :)

Men derimod er spring og militrary hendes stærke side, hun elsker at spring og er altid så dejlig frisk. Jeg har lært hende alt hvad hun kan i dag. Kan tydligt huske den første dag jeg så hende, lige så fed som en jysk hest heh,, hun var virkelig en lille prop, men det fik vi da lavet om på.
Når jeg springer undervisning på hende springer vi alt fra 80cm til 135cm :) Så ikke kom her og sig hun ikke har talent <3


<3<3´<3<3<3<3<3<3<3 I LOVE YOU JOY <3<3<3<3<3<3<3<3

Jeg tror ikke jeg nogensinde har været knyttet så meget til en hest, som jeg er til Joy. Jeg kan ikke undværer min lille vinder pony <33
Selv når dagen kommer hvor hun ikke kan mere vil jeg være ved hendes side <33333

Det er simpelthen den sværeste tid jeg er gået i møde,, mine sidste måneder med dig. Hvordan skal jeg dog kunne undvære dig efter nytår. Jeg kan slet ikke beskrive hvor meget jeg dog jeg kommer til at savne at ride dig hver dag og ride stævner på dig.
Havde aldrig troedet at jeg skulle knytte mig så hårdt til en hest. Men du foranderede mig 100%. Vi kæmpede os helt op til hvor vi er nu. Det kan godt være nogen syntes at jeg bare skulle have presset dig noget mere så vi havde nået toppen helt, men hvorfor skulle jeg tage den chance at du ikke kunne holde til det, hvorfor skulle jeg tage den risiko at du ikke længere havde lyst til at være ved min side. Jeg står i gæld til dig resten af mit liv. Det kan godt være vi har haft mange nedture, men det har været det værd for jeg elsker dig mere end nogen anden hest. Du har lært mig mere end jeg nogensinde kunne havde gjort med en anden pony.
Du er bare noget helt specielt for mig :') Og det er der aldrig nogen der vil kunne tage fra mig. Du har altid været der for mig. Selvom jeg nogen aftener har mest lyst til at opgive det hele fordi jeg ikke synes at jeg kunne klare det hele. Så gjorde hver morgen når jeg kom ud til dig og du stod der og kiggede på mig med mine store brune øjne at jeg fik dårlig samvittighed over at overhovede at kunne overveje at opgive dig og alt hvad vi har gjort sammen. Er tit blevet spurt hvorfor jeg er blevet ved med at ride og det er du svaret på <3 :')
Kommentér på:
Connemara Hesselholts Joy
Annonce