{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob Kenzos Power Point 2008

450 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Emma
Kvinde | 27 år | Oprettet: 1. apr 2013


Irish Cob Kenzos Power Point

Fødselsår:
2008
Højde:
Ca. 145
Temperament
Sensitiv hest, der på nogle punkter var rolig og sikker, og på andre punkter var nervøs og stresset. Skøn hest, der havde brug for en sikker leder (rytter).
Gangarter
Stævner
Stamtavle
Køn
Vallak
Bemærkninger
Vi købte PP, da han var tre år. Han kom fra en hingstefold i Nordjylland. Vi brugte det første lange stykke tid på at vænne ham til omgivelserne, løfte hove, blive striglet etc. De første trækture ud var med en del stejlen og han var meget urolig. Efterhånden blev han rolig og han var ekstrem lærenem. Vi kunne longere ham uden longetov, han kunne styres (mht. gangarter) vha klik og da vi kom på ryggen af ham, fandt vi ud af, at han havde en utrolig lækker trav. Når vi red ham, skulle vi bare tænke f.eks. parade, så stod han.

Han var utrolig smuk. Vi blev flere gange stoppet, når vi var ude med ham fordi folk skulle kommentere på hans udseende. Han havde en utrolig smuk hårpragt.

Desværre døde PP efter 40 timers indlæggelse på Landbohøjskolen. Vi fandt ham på marken med kolik, da vi kom og fik ham behandlet. Desværre mente dyrlægerne ikke, at han kunne reddes selvom de heller ikke kunne sige, hvad han døde af. Vi nåede kun at have glæde af ham i 15 måneder.
Kommentér på:
Irish Cob Kenzos Power Point
Annonce