{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Silas 2006

956 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Katrine & Ponyerne
Kvinde | 24 år | Oprettet: 12. nov 2013


Anden særlig race Silas

Fødselsår:
2006
Højde:
kender ikke hans højde, da jeg ikke har fået ham målt endnu, og han bare er en pony jeg passer :) <3
Temperament
Kan godt virke lidt vild, ved første øjekast, man når man lærer ham at kende er han den dejligste lille ponyprut, man kunne ønske sig.
Han bliver meget let bange for ting han ikke har set før, selvom at han altid prøver at se modig ud, bliver han meget urolig hvis han kommer for tæt på, men når han først lærer det at kende, er der slet ingeting med ham :) men man skal lige vinde hans tillid, inden at man kan begynde at træne eller lege med ham :)
Gangarter
han har en meget fremadgående skridt.
Hans trav er meget fin, når man tænker på at han er en shetlænder, og han har en fin gallop, men hans balance er ikke så god endnu, så den kan forbedres
Stævner
han har ikke startet nogle stævner, fordi at jeg selv er for stor til at ride ham, men hvis jeg finder en lille pige eller dreng, der har lyst til det, så kan det godt lade sig gøre.
Stamtavle
har ingen stamtavle på ham, ved kun at hans mor hedder sille xD
Køn
vallak (Selvom at han selv er helt sikker på at han er hingst xD)
Bemærkninger
Han er tilredet, men bliver ikke rigtigt redet så meget, da jeg selv er for stor.
og han er IKKE min egen pony, det er en jeg passer, som om at det er min egen :)
han er en fantastisk spring pony (både med og uden rytter) og han kan sagtens løspringes helt op til en meter, når han er i god form. Jeg bruger ham mest til horsemanship, og spring uden rytter (hvor jeg springer med hem eller løsspring) men red også lidt på ham da jeg var mindre. Han er tæt knyttet med hans mor, Sille, og han har svært ved at komme væk fra hende, men hvis man har vundet hans tillid, kan det lade sig gøre, med en del overtalelse <3 og så er han bare den dejligste shelænder jeg nogensinde har kendt, fordi at han er så speciel <3 <3
Kommentér på:
Anden særlig race Silas
Annonce